Att ha varit på galej.

 

IMG_9851
 
 

Igår var vi på julfest med jobbet; på samma ställe som förra året  – den här gången var jag dock inte utklädd till Henemark.

Jag följde med Helle hem för att ordna lite saker innan vi begav oss iväg, hade den gamla, gamla kameran med mig så bilderna är knappast av bästa kvalitet om vi säger så.

 
 

IMG_9872

 

IMG_9885

 
 

Det var en fantastiskt rolig kväll,

vi åt julbord och skrattade och pratade med varann över borden.

Dock stannade jag inte särskilt länge, idag ska jag ju spendera alla timmar med att fotografera klart här hemma, ställa upp det sista och vänta på att ljuset ska släppas in genom fönsterna. Och en gran! Julgranen måste in, går inte att ha ett julreportage utan julgran. Så vi får väl bli Sveriges tidigaste julgransköpare i år.

Så det blir min lördag.

Julgranslördag den sista november.

Men imorgon är det ju faktiskt advent.

 

 

klänning | isacouture

 

slut

4 kommentarer till “Att ha varit på galej.

    1. Hon pluggar till djursjukvårdare, heja henne! Flyttar snart uppåt i landet. Och hon har hittat kärleken 🙂 Vi har ju inte jobbat tillsammans på typ 2 år, så hon är inte med på julfesterna tyvärr.

      1. Se där, har missat den delen att två år har gått utan att ni jobbat ihop. vilket verkligen får mig att fundera på hur länge jag följt dig. Minst två år då i alla fall. Galet. men heja svåra-Lena. och heja dig! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg