Att ha en strandraggare.

 
AT2B0141
 
AT2B0130
 
 

Och solen kom. Äntligen.

Igår när vi vaknade var himlen lovande ljuslila och stjärnorna syntes fortfarande svagt och jag ropade till mannen från balkongen att jag lovar, idag blir det sol!

Och det blev det.

 
 

AT2B0207

 

AT2B0146

 

AT2B0228

 
 

Så vi gick ner till stranden igår, tidigt, och när solen gick upp med full kraft över bergstopparna njöt jag så mycket att armarna knottrade sig. Och Buse var riviera-fab i min sjal, arnhem-kimono och solbrillor – jag skrattade så jag tjöt av kärlek när jag såg honom med allvarlig in bege sig över sanden med tygerna fladdrande bakom sig i sin jakt på den perfekta ”bygga-sandslott-platsen”.

Han är så fantastiskt cool och så oberörd över det.

Min älskade unge.

 
 

AT2B0201

 

AT2B0238

 
 

Och så var vår gårdag.

Timme efter timme på en strand med mjuka sandkorn – jag satt med sand långt upp på ryggen och byggde torn och lät solen värma upp själen och drog då och då djupa andetag av njutning, överallt hördes ljudet av vågor och dagstidningar som vände blad och skratten från barn när havet tog sig upp på stranden och virvlade runt deras fötter.

S-e-m-e-s-t-e-r.

Inifrån och ut.

 

 

bikini | phax swimwear
solglasögon | le specs

 

 

Dagens lucka står Rapunzel för och den hittar ni här!

 

slut

 

19 kommentarer till “Att ha en strandraggare.

  1. Underbaar!! Han ser bara såå go ut er lilla. Och som du säger – cool och tuff, verkligen. Tänker alltid på det när jag ser bilderna av Buse att han verkar så tillfreds och förnöjsam och oberörd av att bära hattar, sjalar och vad det nu kan vara. Tror ni lyckats med en riktigt harmonisk lite pojke. 🙂 Jag undrar om den fantastiska klänningen du bär i förra inlägget är väldigt tunn och genomskinlig – kräver den en underklänning? Den är fantastiskt fin! Ha en fortsatt fin semester!

    1. Hej! Nej, jag var lite rädd för att man skulle se rakt igenom, men det gör man inte 🙂 Kanske inte ska ha knallgula underkläder, men med svarta så syns ingenting. Den är SÅ skön och jag älskar att den är rynkad fram – då behöver man inte gå och suga in skinnet 😉

  2. Underbara bilder och text. Inga fula solskyddskläder på Buse inte. 🙂
    Var ju så mycket vackrare med sjalarna!

  3. Så cool! Det låter härligt. Jag vill mest säga tack för att du tar med oss allihop på din semester, det är ju ingen självklarhet men för min del mycket uppskattat! Hoppas resten av tiden bli lika härlig!

  4. Åh vilken ljuvliga bilder …:) …och åh vad jag längtar till den där stranden , just där var jag i Januari , njöt också av solen och ett alldeles, alldeles underbart bröllop för min väninna..

    Ha en fortsatt fin vecka .
    / Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg