Att vara i Lutande Huset.

 

AT2B1724
 

 

När ni läser det här har jag suttit på ett plan på väg hem och försökt roa Buse i flygstolen med kritor, böcker och en liten tärning som han kiknar av skratt över när man med konstig röst tar Koi-Koi och låter honom kasta den med sina små kaninhänder.

Men igår, vid ungefär den här tiden, stod jag i passagen utanför hotellrummet i en gudomligt vacker klänning –

på väg mot en skaldjursbuffé och färska frukter och en måne som strax efter skulle börja synas svagt på himmelen.

 
 

AT2B1699

 

AT2B1620

 

AT2B1719 copy

 

 

Klänningen är en Zetterberg som jag fastnade med blicken på för längesen när Ebba visade den kommande kollektionen på fejjan, och på något sätt släppte jag aldrig den där blicken utan mailade henne fort, fort och skrev att om de nån gång hade ett exemplar i min storlek kvar från provkollektionen så skulle hon höra av sig ögonabums.

Och så hade dom det, tillslut.

Så nu är den min, till en bråkdel av priset, och alla framtida bröllop och finare fester är räddade av handgjord fransk spets och sidenklädda knappar.

 
 

AT2B1651

 
 

Men nu får den hem och in i garderoben igen i väntan på värme och fest;

precis som vi kommit hem och ska krypa ner under täckena och försöka vänja oss vid känslan av grått och regn istället för lent solljus och tunna lakan.

Imorgon ska jag in till kontoret medan mannen och Buse stannar hemma och jag vet redan nu att det mesta av mina tankar kommer vara såna som handlar om de två och den där sugande känslan i magen av längtan efter det som kommer sen;

jul och ännu mer tid och fler dagar att tillvara på.

Mycket av det bästa ligger ju framför oss.

 

slut

18 kommentarer till “Att vara i Lutande Huset.

  1. Vilken otroligt vacker klänning!!! Förstår att det var kärlek vid första ögonkastet, den är ljuvlig!!!
    Hoppas morgondagen går fort så att du får komma hem igen.
    Ha nu en fin jul och ett härligt nyårsfirande!

    Kram!!!

  2. Ohh så fin!
    Du har så mycket fina kläder. Använder du alla. Hinner du?
    När du har tröttnat på dem, kan du inte ha försäljning här på bloggen då???!!! :))

    1. Jadå det hinner jag som du kan se 🙂 jag brukar sälja o skänka till välgörenhet eller ge till vänner om det är något jag växer ur. Kram

  3. My God! En alldeles ljuvlig klänning att GIFTA sig i! Nästan så jag skulle fråga maken imorgon när vi firar 20 årig förlovningsdag om vi inte kan gifta om oss igen, i Paris, som vi gjorde för 14 år sen. Ack att få trippa runt nygift i Paris i den klänningen…

    Fortsatt trevlig jul på dig! Tack för att vi fick åka till solen med er. Dina bilder och texter gjorde så att vi fick lite sol och värme här i regn och snålblåst.
    🙂

  4. Alldeles ljuvlig klänning! Ser nästan utan att ha en liten krinolin under på en av bilderna :). Och lampan bakom dig!!! Vilken lampa – vill ha ;). God jul också om än lite i förskott!

  5. Detta är väl det snyggaste du någonsin visat, himmel om man hade haft mera kropp!! eller mera kropp har jag ju, men mindre kropp kanske, så den satt snyggt på mig!!

    Vackert vackert!!

    Välkommen hem till det gråa kanske lite trista, men ack så juliga Svea rike.
    GOD JUL kära

    //Sessan

  6. Hej finaste du. Välkommen hem till ert lutande hus. Måste bara säga att du e otroligt vacker i denna fina klänningen, klär dig som handen i handsken.
    Sen har jag en liten fråga: Jag hade den otroliga turen att vinna lucka 18 i adventskalendern, lucky me :). Men hur gör jag nu? Jag har inte fått något mail?
    God jul
    Kram /Anna

  7. Jahappp…..där va den… klänningen jag skulle ha när jag gifte mig.
    Synd att jag såg den 2, 5 år försent!!! :O

    Vackraste jag sett. God Jul, vackra kvinna
    /Madeleine

  8. Åh,vad jag fastnade direkt och fick gåshud vid första bilden på dig och klänningen.
    Så fiiin!verkligen fin både på fester samt att gifta sig i.Så fin modell,lite 40/50 tal över den och ja,lite Grace Kelly,tycker jag med,och den sitter perfekt på dig.=)
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg