Att vara färdig.

 

AT2B4221
 
 

Och så är de uppe, lamporna.

Det var inte så knöligt som vi hade förväntat oss; bara lite förlängningssladdar och lite trixande som behövdes för att de skulle komma upp och hänga som två alternativa sänglampor ovanför Lutande Husets mest älskade bit.

Sängen.

Ja, jag har ju tjatat om det förr – men den platsen, alltså. Där hämtar jag all ork och energi och vila som jag någonsin kan behöva.

 
 

AT2B4225

 

AT2B4232

 

AT2B4222

 
 

Med en vippbrytare på vardera sida går de att släcka och tända på varsitt håll; om nu en av oss föredrar mörker och den andra läser en bok. Sänggaveln? Det är en Tine K det också. Vi blev så fäst vid tanken på en stoppad sängram när jag hade Englesson-gaveln hemma och fotade för Sleepo, att vi ganska snabbt efter den lämnat oss hittade den här på Inreda.com och gjorde slag i saken. Englesson var också vacker, men lite dyrare och lite högre.

Ibland sitter en skatteåterbäring precis där den ska. I det här fallet inkilad mellan väggen och den öppna spisen.

 
 

AT2B4243

 
 

Ja, såhär blev alltså projektet Sänglampa! som startades igår – och jag älskar det. Älskar det på det där sättet att jag tar ett djupt andetag när jag kommer in i sovrummet och sen står stilla ett litet tag och njuter över hur vackra lamporna är och hur vansinnigt inbjudande den där sängen ser ut när den är full av fluffighet, kuddar och prasslande lakan.

Till och med ugglan, den som är Buses ögonsten och hänger från en av bjälkarna som något slags galet fjäderfä på jakt, passar in på något märkligt vis; för den tillhör ju honom och är därmed en lika självklar del i inredningen som allting annat.

Vårt sovrum.

Det bästa rum det här huset har att erbjuda.

 

 

lakan | asif
ljusslinga | happy lights
lampor | tine k
ansikte | fröjd af sverige

 
slut

29 kommentarer till “Att vara färdig.

  1. Det blev jättebra!

    Jag är inte på något sätt klar med vårt sovrum än men oj va jag gillar min spontanshoppade säng från Sleepo!
    Tror jag ska rita lite i min inspirationsbok så det blir så där mysigt och inbonat. 🙂
    Tack för all inspiration!
    Kram

  2. Så otroligt mysigt! Men tänk att sänggaveln passade så precis eller har ni gjort om den? Kan tänka mej att soffan inte blir uppnött av filmtittande hos er, gissar ni använder denna ljuvliga plats mest hela tiden. Som vanligt skulle jag gärna kunna kopiera rakt av hi hi, men inte just nu då ny soffa just är beställd. Kramar

  3. Jättejättejätte fint!!!!!! Sänggaveln ,passade den precis där eller fick ni göra om? Förstår att soffan inte blir så nött hi hi,gissar allt filmtittande sker där nu. Som vanligt skulle jag kunnat kopiera hela rummet, såå otroligt mysigt du gör överallt, men just nu får jag nöja mej med att vänta på nya soffor. Inte helt fel heller. Måndagskramar

    1. Hallå där, kan man inte ta bort sin kommentar? Den första kom inte upp så ivrig som jag är skrev jag ju en ny och nu är båda där hi hi

  4. Åh så skönt hela er sänghörna ser ut!
    Får jag närgången och fråga vad ni har för storlek på sängen? Och vart har ni köpt den?
    Jag och min pojkvän går i ”ordentlig-säng-som-är-skön” tankar så letar runt!

    Underbart hem du har,
    Kramar Sofie

    1. Själva sängen är en Carpe Diem, som nog har en sex år på nacken nu. Den är 180 bred och så hör att man får kräla upp i den 🙂

      Kram

  5. Jättefint med lamporna och vilket härligt mysigt fint sovrum ni har.
    Älskar att krypa ned i sängen på kvällarna och mysa under täcket. Sängar är en bra uppfinning. 😉

    Kram Linda

  6. Det är så mysigt när man lyckas med något hemma som riktigt får det att pirra till när man ser det 🙂 Älskar sånt! Jag får ett sånt pirr när jag köper o gör om gamla möbler, det är så kul att se förvandlingen. Ha en fin vecka!

  7. …Och var tog den fantastiska sängen ni hade förut vägen…?… det slog mig nu att den var utbytt..=)

    1. Vilken säng? Själva sängen är densamma som alltid 🙂 Om du menar sängramen som mannen byggde? Den fick inte plats när vi flyttade ner sovrummet (som du kan se, finns ju knappt en millimeter till övers på sidorna) så den står ute i förrådet i väntan på att vi kanske nån gång flyttar.

  8. Lamporna blev verkligen jättefina över sängen. Jisses! Sicken fin säng ni har, riktig härlig hotellkänsla på den 🙂

  9. Superduper mysigt! Du har verkligen känsla för detaljer!! Kan man inte få maila in bilder på olika rum till dig så kan du komma med förbättringsförslag 😉 Allt du kommer på blir ju såå fint! Hur många bollar är det förresten på dina happy lights? 20 eller 35?
    Ha en fortsatt fin kväll!

  10. Men åh så mysigt och rofyllt! Så där så man vet att om man lägger sig där vill man aldrig kliva upp utan vill ligga kvar hela dagen med ett morgonljus som aldrig riktigt går över till dagsljus. Förstår ni trivs:)
    Kram fredrika

  11. Jag fick samma inspiration fr Black Ballon!! :))
    blackballon hade en inspirerande bild på deras hemsida. Fantastiska lampor, det är bara fantasin som stoppar oss :))

  12. Hej, var har ni köpt Busens kläder? Är på jakt efter bruna myskläder till sonen men inte hittat. Om dom nu är bruna, svårt att se i mobilen.

    Tack.

  13. Så mysigt ombonat det ser ut! 😀 Vi brukade leka mullvadar i mammas och pappas säng när jag var liten. Om jag får barn, hoppas jag att sängen kommer att få bli mullvadsbo åt nästa generation också. Bästa leken. Särskilt om man blir trött under tiden, då kan man bara ligg kvar i boet! 😉

  14. Åh du har sån mysig blogg! Det jag älskar med den och dej är att det inte behöver vara så uppstylat och sterilt och perfekt!! Det är tagit ur verkliga livet, det är liv i bilderna! Vackra detaljer och genomtänk kan ja tro men det ger ingen prestation utan att man känner igen sig! Tittar man runt bland andra bloggar så kan man nästan tro att det är samma bloggar ibland.. Same same överallt! Men inte hos dej! Du är unik <3 kram till dej! /// Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg