Att hylla de där brallorna igen.

 
AT2B5023
 
 

Jo, de där Vintage by Fé-byxorna, alltså.

De är precis sådär fab som jag trodde, och lite till. Så fort de kom hem (härifrån) så slet jag upp paketet och drog dom på mig och blev lite till mig. Vintage vet hur man gör brallor, det är en sak som är säkert.

De är höga i midjan, vida, perfekta.

För möten, för jobb, för stan, för en middag – allt.

 
 

AT2B4994

 
 AT2B5036
 

AT2B4988

 
 

Nu ska jag bara lägga upp dom en aning sen är de redo att användas tills de slits ut, mer eller mindre. Och då finns ju samma modell som kjol, också (ser ut såhär).

Dessa byxor, alltså.

Kärlek.

 

 

halsduk | day   blus | ahlvar    kappa | allsaints berlin
(fler storlekar på byxorna finns här)

 

slut

11 kommentarer till “Att hylla de där brallorna igen.

 1. Hej!
  Jag läser din härliga blogg ett par gånger i veckan 🙂 jag skulle vilja be dig att kika in på ett ställe och kanske kunna hjälpa många fler än hittills, ingen välgörenhet eller nåt sånt… Jag ber dig därför att det är så outgrundligt svårt att ibland hitta rätt människor, du med så många läsare kan istället hjälpa dem att hitta en lösning.
  http://www.kopparspiral.blogspot.se
  Jag själv hamnade där efter att Google hjälpt mig dit en dag när desperationen över att må som jag gjorde, höll på att knäcka mig, nu är jag liksom många som skriver på sidan ovan, på väg till en underbar framtid.
  Snälla, ta en titt o se om du kan hjälpa författarinnan av bloggen ovan att nå igenom till de som behöver höra hennes och många andras berättelser.
  Tack för att du låter alla dina läsare ta del av dina berättelser på ett vackert, och många gånger sjukt träffande och roligt sätt!
  //Therese

 2. Vågar man fråga vad du tagit för storlek? Brukar pendla mellan xs och s beroende på märke och internetshopping kan ibland leda till att vardagsrummet agerar dyrt provrum 🙁 eller ja, om du inte vill säga så kanske en fingervisning ang VBF brukar vara storleksmässigt 🙂

 3. Så himla himla fina de är. Men så är ju du så galet cool så att det räcker och blir över.
  Tack för all härlig inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg