Att ha saknat luften.

 
AT2B6186
 
 

Det är något speciellt med havsluft, särskilt när termometern står på plusgrader och fåglarna flyger lågt över stranden.

Vi tog en liten tur ner till badplatsen idag, mest för att få luft och få lite, lite sol i ansiktet när den tittade fram genom molnen och bländade oss. Vi är som grävlingar konstaterade vi och kisade mot varann.

På ett sätt känns det nästan som om man bott i en bunker de senaste månaderna.

 
 

AT2B6194

 
 

Och nu är vi hemma igen, lagar mat och lyssnar på Spotify och tänder alla ljus vi kan hitta för att få huset mjukt och doftande av Voluspa lagom till kvällen; brasan har fått komma igång igen, som alltid, och i badrummet sprutar kranen varmvatten ner i badkaret inför dagens första Busebad.

Ikväll kommer jag somna tidigt med en kudde inklämd mellan låren och med kroppen tung av pasta.

Det är lördag, det.

 

Tröjan med dragkedja längs ryggen finns här, jeansen är ett par gamla twist&tango liknande de här, halsduken en vintagebyfé som verkar vara slut.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha saknat luften.

  1. Tänka sig att jag precis kommit hem från en promenad nere på stranden. Och det var oändligt länge sen jag var där nere sist. Liknade allt annat än det jag kom ihåg från i somras. Hela stranden såg ut som Antarktis och det var bara pingvinerna som fattades. Fast det är vackert och magisk där i alla fall.

    Mys på bara!

    Kram

  2. Bilder som dessa får mig att vilja packa ihop bohaget och ta man och barn under varsin arm och bosätta mig i Skåne. NU. Ser helt fantastiskt ut!

    Ha en fin kväll.
    /Camilla

  3. Grymt härligt med havet och det känns i bröstet när jag ser bilder på det vackra. Jag menar vad är östkusten i jämförelse med västkusten. Som en fis i rymden ungefär.

    Själv är jag helt upp och ned nu efter att ha jobbat min första vecka efter tre års studier. Herre min tid hur hinner alla med att både jobba, blogga, shoppa, vara, umgås, andas? Panik just nu men det ordnar säkert upp sig när jag har landat i mitt nya liv.

    Önskar dig och de dina en trevlig kväll.
    Kram Linda

  4. Mmmm, härligt med lite hopp om våren även om det kanske är lite tidigt att ropa hej ännu…
    Jag får nog ta och bege mig längre ner i landet jag också och undkomma snöslasket här uppe i Hälsingeskogarna!
    Hoppas ni får en lika fin söndag!

  5. Alltså ursäkta mig….men ditt sätt att skriva måste vara one of a kind!!! Du skriver liksom i bilder som nån slags poetisk saga! Ilove it!!!
    Skriv en barnbok människa!!!!
    Stor kram Annsofie

    1. Håller helt med Ann-Sofie!! 🙂 Poetiskt och målande språk, med vardagscharmen som innehåll, underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg