Att kunna vinna lite shoppa-loss-pengar.

 
tavling
 
 

Eftersom den förra tävlingen var så uppskattad (vinnarna presenteras alldeles snart) så vill Sleepo, som jag jobbar mycket med, fira att Stjärnbädden kommit in i deras sortiment med en liten tävling!

Stjärnbädden är ju en svensk sängtillverkare inom Hilding Anders-koncernen som med stor hantverksskicklighet tillverkar sina sängar här i Sverige. Nu kan man ju inte vinna en säng – däremot kan man vinna ett presentkort på 1000 kr att köpa precis vad man vill för inne på Sleepo – kanske ett bidrag till en säng? Eller ett nytt bäddset eller en matta eller… ja. Vad du vill. De har ju en massa från Mille Notti, Beach House, Chhatwal, Himla, House Doctor med mera.

Det enda du behöver göra för att vara med är att svara på frågan:

I vilken svensk stad tillverkas Stjärnbäddens sängar?

Svaret hittar du här.

(Tävlingen är i samarbete med Sleepo och pågår till och med den 16 februari, och vill du inte vara med och tävla så vill jag passa på att berätta att koden valentin ger 15% på all heminredning och alla sängkläder inne på Sleepo till och med den 14 februari – perfekt för allahjärtansdag! Utbudet hittar du här).

Lycka till!

 

starli

Rekommenderade inlägg

274 kommentarer till “Att kunna vinna lite shoppa-loss-pengar.

 1. I Rydaholm Småland. Det här är en bra början att handla för när jag fått all hjälp från dig att inreda ;). Nä skämt åh sido detta skulle vara ett bidrag till den barnsäng jag spanat in.

 2. I Rydaholm i vackra Småland. Blivit enormt inspirerad av alla dina inredningsprojekt så att vinna lite extra klirr till en underbar matta jag har sett ut hade varit underbart!

 3. Sängarna tillverkas i Rydaholm.
  Jag har sett en matta och en himla fin lampa som jag skulle unna mig om jag vann. Håller tummarna nu 🙂

 4. Jag vet jag vet jag vet! I Rydaholm i Småland där jag har spenderat många roliga somrar, härliga jular, skrattat med släktingar och begravt min morfar. I Rydaholm mellan Alvesta & Värnamo där halva min barndom hör hemma.

 5. Hej Emma,
  Den sängen som är på bilden har ju en jättefin stomme med smart förvaring under. Jag hittar inte den på Sleepos hemsida, vet du vad den heter eller om den finns kvar?

 6. Åhhh vilka bra tävlingar det dyker upp=) Rydaholm är stället där de tillverkas!!
  Fantastiskt kul skulle det vara att vinna!!

  Ha en trevlig kväll
  Kram Marie

 7. Just nu letar jag efter nya bloggar att inspireras av. Hamnade här och passar samtidigt på att vara med och tävla. Svaret på frågan är Rydaholm, Småland.

  Jag gillar upplägget ni har i gruppen av bloggare. Enhetligt men ändå unikt på vars och ens egna stil. Har satt bokmärke på din blogg och återkommer gärna igen.
  Mvh Sussie

 8. Vilka härligt klockrena tävlingar du har!!:)
  Japp i Småland minsann, i Rydahaholm, inte så långt ifrån mig;)

  Stora kramen!
  Adela

 9. I Rydaholm! Om jag vinner ska jag äntligen unna mig sängkläder från Beach house som du brukar skriva om.

 10. Härlig tävling, har länge tänkt att jag måste investera i fina lakan. Rydaholm svarar jag och fortsätter att önska mig en härligare säng 😀

 11. Rydaholm är svaret, och skulle jag ha turen på min sida så blir det nya sängkläder till husvagnen och sommarens semester i Skåne. Kram Maria

 12. Sängarna tillverkas i Rydaholm. Skulle vara toppen att vinna så kunde jag fylla vår nyinköpta ljuvliga säng från sleepo med ännu mera ”fluff”

 13. Hejsan!

  Svaret är Rydaholm.

  Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den fina vinsten av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag presentkortet får!

  Kram Birgitta

 14. Tjena!

  Rätt svar är. Rydaholm.

  Om jag vinner nu så ska min underbara flickvän få presentkortet av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder verkligen allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt!

  Mvh Robert

 15. Hejsan!

  Skulle vara så roligt att få vinna presentkortet. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit. Tycker jag är värd den fina vinsten. Hoppas!!!

  Det rätta svaret är Rydaholm.

  Kram Madelene

 16. Hej!

  Svaret är Rydaholm.
  Vinner jag nu så ska min kära fru få vinsten av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!

  Mvh Rolf

 17. De tillverkas I Rydaholm. Om jag vinner ska dottern få välja nya sängkläder och ett nytt fluffigt täcke. Kram Maria

 18. Sängarna tillverkas i Rydaholm! Nu håller jag tummarna för mig själv, så kanske jag kan få shoppa loss lite på Sleepo 🙂

 19. Svaret är Rydaholm! Hoppas få lite bidrag till sovrumsinspiration och bättre sömn…. Gääsp! 🙂

 20. Åh! Tänk att få vinna nått fint till mormor som inte mår så bra just nu! Sängarna tillverkas i Rydaholm i Småland, där mormor är född!

 21. Well, Rydaholm i Småland <3

  Har du förresten några favoritställen när det gäller möbler? Är på jakt efter en dagbädd/säng! Har ett litet sovrum men vill ha en säng där både jag och killen får plats… i framtiden kan den placeras i ett gästrum, så hellre något riktigt snyggt än något trist tillfälligt känner jag 🙂 har kollat på IKEA:s dagbädd i stål, men den gnisslar jue… haha! Och det vore kul med något mer… unikt?

 22. ( Ouupps, angav visst fel mejladress! Ifall man nu skulle råka vinna, menar jag…)

  Well, Rydaholm i Småland <3

  Har du förresten några favoritställen när det gäller möbler? Är på jakt efter en dagbädd/säng! Har ett litet sovrum men vill ha en säng där både jag och killen får plats… i framtiden kan den placeras i ett gästrum, så hellre något riktigt snyggt än något trist tillfälligt känner jag 🙂 har kollat på IKEA:s dagbädd i stål, men den gnisslar jue… haha! Och det vore kul med något mer… unikt?

 23. Åh, jag behöver desperat nya kuddar till sängen, så detta vore perfekt! Rydaholm i Småland ska svaret vara.

 24. Att de skulle vara sådana fenor på sängar i Rydaholm. (Där lärde man sig något en söndagkväll som denna)

 25. Svar: Rydaholm, förstås!
  Och vill bara säga detta:
  vilken ”drömvinst”, hint, hint, vink!
  Ha det så bra!

 26. I Rydaholm tillverkas sängarna. Nu håller jag tummar och tår för att jag hos Sleepo shoppa loss får.. 🙂

 27. Trevlig tävling, speciellt eftersom vi rustar sovrummet nu. Så jag säger Rydaholm. Med vänlig hälsning, Helene

 28. Svar: I Rydaholm, Småland.

  Och man tröttnar aldrig på dina inlägg om det så är om Buse, Inredning, dig själv eller… eller… 😉

 29. Ohh jag vill ha 🙂 Då kan jag köpa nya till vår bröllopsnatt i juni =)

  I Rydaholm i Småland är svaret.

  Å nej, man tröttnar aldrig på dina inlägg, oavsett innehåll!

 30. Jag vill tävla! Jag ska hursomhelst köpa ny säng å det snaraste så tillskott kan vara välkommet! Svar: Rydaholm, Småland.

 31. Svaret är i Rydaholm i Småland!
  Men 15% va inte dumt det nu när jag precis är i behov av nytt täcke & nya fräscha kuddar! Kanske får se till att få tummen ur & beställa i veckan!

 32. Stjärnbäddens sängar tillverkas i Rydaholm i Småland.
  Hade passat perfekt med lite nytt till vårt nyrenoverade sovrum!

 33. Jag har precis köpt en Stjärnbädden kontinentalsäng och längtar så till om 5 veckor då jag får den levererad hem. Det vore underbart att kunna bädda med lyxiga sängkläder 🙂

  Sängarna tillverkas i Rydaholm i Småland!
  Tack för en härlig blogg!

 34. Vilka tävlingar du ligger inne med! Sängarna tillverkas i Rydaholm! Jag skulle direkt köpa mig en kubis bordslampa om jag vann, love it!

 35. Denna gång kanske jag vinner. Hoppas verkligen! Vi ska alldeles snart köpa hus. Är på g med köpet. Skulle vara så kul att köpa lite heminredning till vårt första hus.
  Sängarna tillverkas i Rydaholm i Småland.
  Kram!

 36. Hei! Fast leser fra Norge her! 🙂
  Svaret er selvsdagt Rydaholm i Småland!
  *krysser fingrene for at jeg vinner*

 37. Rydaholm i Småland stod där att den tillverkas i (aldrig hört talas om staden/byn innan:)).
  Åh… Beach House sängkläder.. Ja tack! Vi flyttar till ett hus snart. Ett TOTALT renoverings objekt. Så detta hade ju varit en sån där liten härlig guldkant som hade passat mig hur bra som helst!:)

 38. Sängarna tillverkas i Rydaholm!

  Håller tummarna för ett ”bidrag” till nya underbara Beach House lakan!
  Kram
  Anna

 39. Säger Rydaholm och hoppas, jag med! Skulle sitta fint i mitt nya hus där massa pengar går till tråkrenoveringar som avlopp och vattenbrunn!

 40. Sängarna tillverkas i småländska skogarna, Rydaholm närmare bestämt 🙂
  Gillar & följer Sleepo.se sedan tidigare 😉 Nu håller jag tassarna!

 41. Ojojoj! Det här priset hade suttit som en smäck! 🙂

  Stjärnbäddens sängar tillverkas i Rydaholm (Småland).

 42. Åhhh vill så gärna ha ett påslakanset från beach house, så hoppas på vinst!!!
  Sängarna görs i Rydaholm här i Småland :=)
  Tack för en otroligt inspirerande och glädjespridande blogg!!!!

 43. Åhhhh vill så himla gärna införskaffa ett bäddset från Beach House, så nu hoppas jag på vinst!
  sängarna görs i Rydaholm här i Småland :=)
  Tack för en otroligt inspirerande och glädjespridande blogg!!!!

 44. Svaret är Rydaholm i Småland.

  Tack för en fantastisk blogg! Så vackra bilder och texter, du inspirerar mig!

 45. Jag håller tummen … Opererades idag, bäddade rent för att underlätta vid hemkomst! Kommer hem till en nerspydd säng av min whippet Prince ! Inte så happy, hoppas på tur ✨ svaret är Rydaholm i Småland ✨

 46. I Rydaholm i Småland! Vore kul att vinna. Då skulle jag (mormor) köpa påslakan till Leon som snart ska flytta till en STOOOR säng.

 47. De tillverkas i Rydaholm i Småland. Jag skulle, om jag vann, lyxa till det med sängkläder i god kvalité och fira att minstingen numera sover i din egen säng hela natten!

 48. Rydaholm i Småland.
  Jag håller på som du, att fixa min 6 månaders gammal dotters nya rum. Har fått massa inspiration av Busens rum. Hade jag vunnit så hade kag shoppat till den som betyder mest i mitt liv. Kram

 49. De tillverkas i Rydaholm i Småland.
  Såg också att Sleepo har fri frakt och fria returer – woop woop sånt gillar vi! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.