Att göra något enkelt men vackert.

 
AT2B5618
 
 

Två enkla saker som inte kostar skjortan och som jag tycker är vackert i ett barnrum?

Det ena är att, om du har ett litet badmonster, fylla en fin skål med badbomber och ställa i en hylla eller i ett fönster. Här är det en gammal stormlykta som jag målat äggskalsgrön i foten och sen fyllt till bredden med söta, väldoftande bomber.

Blir en liten godisskål för ögat och så roligt att fiska upp en kula ur varje gång det är dags för bad.

 
 

AT2B5459

 
 

Och så att hänga en gammal fågelbur i ett vackert snöre från taket och låta en fågel bosätta sig däri.

Själva buren köpte jag när vi var på smekmånad så den har hängt med ett tag, och ugglan är såklart härifrån.

Ljuvlig, men samtidigt så enkelt.

 
 

AT2B5460

 

AT2B5461

 
 

Ikväll?

Ikväll sitter jag ihopkrupen i min morgonrock och dricker té och försöker ta mig igenom mailen medan regnet smattrar utanför och TV:n mumlar i bakgrunden. Köksstolarna står fortfarande och väntar på färg, men det tar jag lite senare i veckan när ljuset är tillbaka och dagarna längre.

Och just det! Jag har två vinnare i den första tävlingen med Sleepo! Grattis till Liw och Lisa O. Ni har mail!

Nu blir det tisdagskväll. Med té och TV-mumlande och en morgonrock.

 

slut

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att göra något enkelt men vackert.

  1. Blir så hus & pysselsugen 🙂 20 bast och pluggar dock så får vänta ett tag, åtminstone med huset 🙂

  2. Hej har läst din blogg väldigt länge och tycker du skriver fantastiskt! Har aldrig varit inne och kommenterat men kände att nu var det dags. Anledningen är att jag i helgen var hemma hos dig…herregud tänker du nu, en stalker. Men du dök upp i min dröm bara så där. Jag och min yngsta son skulle till Linköping o det vet ju alla att det ligger ju nästan på vägen förbi dej, speciellt när man kommer från Stockholm 😉 Nåväl vi hamnade hemma hos dig och för att folk skulle tro på att jag mött dej behövdes bildbevis. Sagt och gjort plockades det fram rekvisita och det slutade med att din käre man blev nerklämd i en liten plastleksaksbil…och medan jag fotade så stod du med hårfönen riktad mot honom och fick hans hår att vifta lite snyggt. Sen ringde klockan. Ibland undrar man vad som händer i huvudet och hur man får ihop det. Ha en fortsatt bra vecka. Med vänlig hälsning Lena

  3. Hej !
    Har som tur är hittat hit till dig ! Åh vilken härlig kvinna/mamma/fru/människa du verkar vara. Det här blir ju beroendeframkallande (ja av positiv art då ) får helt enkelt börja dagarna med att läsa din härliga blogg ! Tack än en gång för alla vackra ord och bilder du delar med dig av ! Vänliga hälsningar Kicki

  4. Det har verkligen blivit jättefint i Busens rum! Jag tänkte på en sak… Har du hittat några ”barnvänliga” badbomber? Det skrivs ju så mycket nu om att man inte ska utsätta barn för onödiga kemikalier, färger, parfymer o s v och just badbomber och sånt brukar ju vara späckade med parfym, färg m m. Jag har inte hittat några som det står är anpassade för barns känsliga hud och har därför inte velat låta min son använda sådana (han har dessutom lätt för att få eksem så vi kör på Natusans parfymfria schampo/tvål). Hur gör ni? Har ni hittat ”barnvänliga” bomber nånstans eller använder ni ”vanliga”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.