Att kunna sussa sött.

 
agnesa
 
 

Mina tre absoluta favorittillverkare utav sängkläder är utan tvekan Beach House (för att de är så löjligt mjuka), Asif4476 (för att de är så lena att man smäller av) och sen afswedala – eftersom deras sängkläder är sådär underbart svala och prassliga utan att bli det minsta sträva.

Och nu har en av er chansen att vinna ett valfritt afswedala-bäddset från AgnesAmelia!

Vinnaren får två valfria bäddset inklusive underlakan (eller ett set för dubbelsäng om man nu har det). Ni kan kika på utbudet HÄR.

För att vara med? Då ska ni:

1. Precis som jag just gjorde, skriva vilket eller vilka märken på lakan ni skulle önska att AgnesAmelia hade i sitt sortiment. Motivera gärna!

2. Anmäla sig till nyhetsbrevet här (finns till höger på sidan under rubriken ”Nyhetsbrev”).

Klart!

Tävlingen är i samarbete med AgnesAmelia och pågår till och med den 19 februari.

Lycka till!

 

starli

117 kommentarer till “Att kunna sussa sött.

  1. Hej! jag tycker dom skulle ha Lexington eller Gant lakan. Jag har aldrig riktigt känt att jag haft råd att köpa några så min motivering kan tyvärr inte vara kvaliten. Men jag tycker dom är så fantastiskt fina! Med Vänlig hälsning Marie

  2. Utan tvekan Beach House! Enda felet med dom är att man aldrig vill kliva ur sängen men värre problem kan man ha.

    Ha en bra dag!

    Elinor

  3. Det här är en drömtävling. Utan tvekan. Sängkläder är ju något som jag tyvärr aldrig lägger några speciellt stora slantar på själv och dessutom så är jag inte alls insatt i vilka märken som gör bäst sängkläder, utan har via din blogg fått nyt på Beach House, så jag säger väl dem då! 🙂 Och skulle bli superglad ifall jag vann dessa, för att få testa på något annat än H&M´s sängkläder, som vi alltid kör på! 🙂 Kram!

  4. Beach House är mina favoriter och tycker AgnesAmelia som är en favoritaaffär på nätet skulle ta in i sitt sortiment. Beach House är beroendeframkallande och tar riktigt hand om kroppen när man ska sova. Nyhetsbrevet prenumererar jag redan på!

  5. Millenotti och Beach House. Uuuuunderbar vardagslyx. Efter en lång dag och med en trött kropp, så älskar jag att få krypa ner i exklusiva ljuvliga lakan❤

  6. Ojojoj…jag önskar så att jag kunde vara en av de där lyckosamma som har råd att införskaffa de lite dyrare och lyxigare sängkläderna men vi harvar på här hemma med H&M samt IKEA och det funkar men jag lovar att jag skulle vara en mycket lycklig tjej om jag fick testa på de däringa Beach House lakanen som lovordas på så många ställen(jag vann en morgonrock hos dig från just BH och bara den är ju ”todiefor”!!!) Så jag säger härmed att jag hoppas att Agnes Amelia tar in BH och att jag snart tjänar massor av pengar och kan beställa ett set hem till oss ♥
    Nyhetsbrevet kommer med jämna mellanrum och bidrar till att önskelistan blir längre för var gång…

  7. Självklart måste jag ta chansen att kunna vinna denna tävling med det priset i potten.
    Nya sängkläder köper man inte alltför ofta och det skulle passa fint med nya! 🙂

    1. Beach House har jag hört så mycket gott om.
    2. Prenumererar redan på nyhetsbrevet.

    /Anna.

  8. Oh lala vilken tävling! En gosig vinst skulle passa mig som ”kroppen i sängen” 🙂 eftersom jag har vad vi hemma kallar ”trötthetssjukan” och ligger i sängen väldigt mycket. Tänk att då få känna denna underbara lyxkänslan samtidigt!! Jag har dock aldrig haft förmånen att få gosa in mig i nåt så lyxigt men Beach House är ju såå snygga, och af Swedala har jag klappat på. Nyhetsbrevet är redan fixat!
    Kram Eva

  9. 1. Mille notti, helt underbara att sova i! Dessutom har ju Agnesamelia bra rabatter emellanåt för oss som prenumererar på nyhetsbrevet. Då kanske fler har råd att sova i lyx!

    2. Prenumererar som sagt redan 🙂

    Med vänlig hälsning,
    Sara Olsson

  10. Åh, allt ser så underbart skönt ut. Pricken över i:et hade nog varit (för min del) Lexington. För vem inte krypa ner under ett vackert Lexingtontäcke och bara bo där på deras härliga lakan? Ibland överväger jag det. Ett annat märke skulle kunna vara Millenotti – Ahhh! Det är nästan så jag skulle vilja klä in alla mina möbler i deras produkter.
    Nyhetsbrevet är nu på väg till min mail.
    Kul tävling!

  11. Lexington är både vackra att se och underbara att krypa ner i efter en lång dag. De andra har jag inte haft äran att prova men man blir ju såklart hemskt sugen på Beach House efter många fina bilder här.

  12. Måste även jag säga Beach House! Hallå, finns det några skönare lakan?! Prenumererar redan på AgnesAmelias nyhetsbrev! Kram

  13. Jag är ju lite sugen på Beach House sängkläder så de måste AgnesAmelia ha i sitt sortiment, tycker jag, det finns inte mycket bättre är att satsa på lite bättre kvalitet och sedan sova som en Gud <3 har anmält mig till nyhetsbrev.

  14. skulle nog säga att beach house skulle vara något för agnes amelias sortiment; ljuva dofter och sköna lakan – det passar ju ihop som handen i handsken 🙂
    anmälde mig till nyhetsbrevet.

  15. Beach House önskar jag i shoppen, då jag tycker de verkar sköna mot kroppen.
    De är även väldigt fina,vilket inte skadar när man ska vila!
    Nyhetsbrev beställt;)

  16. Jag tillhör också de där som tyvärr inte har budget för exklusiva lakan, utan vackert får nöja sig med IKEA eller Hemtex och liknande. Men man blir ju verkligen oerhört sugen på Beach House efter att ha sett alla dina (och andra bloggares) lovord!

    Nyhetsbrevet prenumererar jag på!

  17. 1. Jag älskar Himlas linnelakan, härlig kvalitet o underbara färger!
    2. Får redan nyhetsbrev från Agnes Amelia

  18. Jag tycker att de lakan ni har är superläckra, och sedan är jag ju löjligt förstjust i Lexintons lakan, ex, Country Striped Poplin, och Authentic Sateen With Frame bedding är två lakan som jag gillar skarpt, det är viktigt med att lakanen är snygga inbjudande och blir lika fina tvätt efter tvätt, det finns inget skönare ( vardagslyx) än att ta ett kvällsbad och efter det krypa ner i en renbäddad säng, med en spännande roman.
    Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

  19. Har sneglat på Beach House ett tag nu så det föreslår jag till Agnes Amelia.
    Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

  20. 1. Beach house! De är så mjuka så det känns som att ligga bland moln, det gör ju sängen så mycket mer inbjudande:)
    2. Prenumererar nu på nyhetsbrevet.

  21. Jag älskar älskar Beach house! Har bara andvänt dessa sen jag provade dom. Så sköna och mjuka, kan inte bli bättre. Men kan ibland sakna krispigheten som du skriver att afswedala lakanen är.
    Har anmält mig till nyhetsbrevet.

  22. Tycker absolut afswedala känns som när man var liten och fick sova hos mormor! Har redan nyhetsbrevet.

  23. Pellevävare’s linne påslakan/lakan, som bara blir finare ju mer de används/tvättas.
    Anmäld t nyhets brev…. Första, man absolut inte sista besöket hos ”AgnesAmelia”, ljuveliga ting!

  24. Så gott som jag hört om Beach House vore väl det något för Agnes Amelia! Nyhetsbrevet prenumererar jag på!

  25. Jag skulle vilja se Himlas hos dem. Kvalité, sobra & med fina detaljer skulle jag gärna vilja bädda ner mig, gråta över spilld mjölk & skratta över livets ljusglimtar.
    Anmäld till nyhetsbrevet, såklart!

  26. Jag har nyss köpt beach house och de var värda varje krona. Enda problemet är att mina barn tycker likadant 😉

  27. Jag skulle säga Beach House – skulle passa perfekt i deras sortiment. När t.o.m. Oprah Winfrey har Beach House som favorit kan det liksom inte bli fel 🙂 Om jag inte missminner mig var det hon som sa att sängkläderna kändes som favorit-tishan – älskad och mjuk.
    Har anmält mig till nyhetsbrevet!

  28. jättefina lakan!vill gärna vinna dom;)
    lägger min röst på beach house eller mimou jag me,har redan nyhetsbrevet.

  29. Åååhh Pelle vävare andas ju (kanske felaktigt?) svensk kvalité och Himla gör så mycket fint och Beach house! För det är en Fru som höjer det till skyarna, jag har just ingen aning…

  30. Grejen är ju att jag inte haft något annat än Hemtex och Åhlens, Hemtex lite finare än ju absolut supersköna! MEN jag tror det är stor skillnad på de och Beach House, AfSwedela med flera. Dessa går dock inte in i studentbudgeten, sådant jag jobbar för att kunna unna mej senare! Men visst vore det trevligt med en liten försmak på det nu 😉

  31. Lexington får min röst – oslagbar favorit i mitt linneskåp! (Eller, det var en sanning med modifikation, i linneskåpet hinner det knappt aldrig landa då jag oftast bäddar om med det så snart det tvättats…)

  32. jag önskar Lexington, Canada goose eller beach house..om det fanns skulle jag vara såld som kund=))

  33. Oj! Som trebarnsmor har jag inte möjlighet att unna mig lyxen med de dyrare sängkläderna. Men visst blir man väldigt sugen på de där beach house-lakanen som man läser så mycket gott om på din blogg. Så utan att egentligen veta så får jag säga beach house.

    Registrerat mig för nyhetsbrev.

  34. Ja måste säga att de där med Beach House va lite utav en bummer för mig…Va inte alls min grej att sova i jersey-tyg. Men smaken är väl som baken antar jag 🙂
    Men favvo är Mille Notti. Krispigt, men inte hårt och strävt. Håller i kvalitet tvätt efter tvätt. De hoppas ag dom tar in! o så har ja såklart signat upp mig på nyhetsbrev!

  35. Jag går helt emot strömmen ser jag nu och önskar att AgnesAmelia tar in PiP Studio! Helt underbara sängkläder om man som jag tycker om färg 🙂 Nyhetsbrevet har jag sen tidigare.

  36. Jag önskar att de hade australiensiska Sheridan. Deras sängkläder är rena drömmen – som att sova på ett mjukt vackert moln.
    Nybliven nyhetsbrevsprenumenant är jag nu.

  37. Jag tycker australiensiska Sheridan skulle passa bra i sortimentet. Deras sängkläder är rena drömmen – som att sova på ett mjukt vackert moln. Ser fram emot att få inspiration per nyhetsbrev.

  38. Jag vill så rackarn´s gärna vinna!! Jag unnar mig gärna både det ena och det andra men av någon konstig anledning har jag aldrig unnat mig och mina käraste lyxiga sängkläder. Så jag vet inte vilket märke jag ska tipsa AgnesAmelia att ta in i sitt sortiment. Hoppas jag, detta till trots, är kvalificerad i tävlingen…Hur som helst så ser fram emot kommande nyhetsbrev 😉

  39. Jag vill se beach house, sköna och populära. Jag gillar att täcket inte glider runt i dem och det sluter tätt på ett bra sätt när man bäddar in en liten som bara har en tunn filt inuti påslakanet. Till barn är beach house det bästa jag testat av flera anledningar. Annars tänker jag Himla eller Mille Notti, vackert och fräscht med hög kvalitet. Prenumererar på nyhetsbrevet

  40. Jag älskar Pellevävare, de gör riktigt bra kvalité som håller i flera generationer. Och tar ni in Pellevävares handdukar med lin så blir jag lyckligast i världen för det finns inga handdukar som kan mäta sig med dem!!

  41. Jag har blivit grymt sugen av att testa Beach House efter att du och banditen lovordat dem så mycket. Köpte hm linnelakan, men tycker de var så sköna. Kanske när man tvättat dem ett par gånger…nyhetsbrevet fixat!

  42. Heej! aaahhh om jag ändå fick vinna denna tävling. Vi har renoverat vårat sovrum och jag har köpt nya sängkläder och det känns inte alls rätt.. 🙁 Jag såg direkt att jag skulle haft snygga, fräscha sängkläder som är så där luftig och krispig och fluffig och underbar.. Älskar AFSWEDALAS MÄRTA 🙂 Skulle sväva på små moln om vi hade dom i vår säng!! Annars är ju LEXINGTON sängkläder en annan dröm, de är underbara! Stilrena, lyxiga samtidigt så där härligt ruffig! Hoppas på vinst nu!! <3 kram, Jenny

  43. Efter att ha varit hänvisa till lågprismärken fick vi ett set med Gant sängkläder som är det enda vi gillar numera så det rekommenderar jag. Tidlösa och vackra i bra kvalitet! Hotellkänsla fast hemma!

    Alla är värda att drömma sött och sova gott och få känna sig som en prinsessa!! Så jag hoppas och drömmer om fina lakan till vår dubbelsäng (enkeltäcken & dubbellakan 180)

  44. Jag tycker att Mille Notti gör fantastiskt vackra lakan som känns så tidlösa att man kommer kunna slita på dem i många år. Min dröm är dock af Swedala vars lakan ju dessutom är ekologiska, vilket skulle passa perfekt i en rörig dubbelsäng full av gosiga ungar…. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

  45. Hej!
    Mitt tips är Ada & Inas linnesängkläder som består av 100% linnetyg, de är kemikaliefria och Oeko-tex certiferade. Känns bra tycker jag – liksom att de är prisvärda och att de bara blir finare och finare ju mer de används.

    Jag har nyhetsbrevet sedan tidigare.

  46. Nya härliga påslakan skulle passa fin fint, vi som just köpt ny härlig säng 🙂
    så, jag har anmält mig till nyhetsmailet 🙂
    Tycker de skulle ha Mintas påslakan också. De är ljuvligt mjuka och det känns som när man var barn och man kröp ner hos mormor 🙂

  47. Kanske skulle Canada Goose kunna vara något för AgensAmelia. Förutom att de är ekologiska, sköna och slittåliga så ger de en sån där härlig känsla av lyx som jag tror passar både AgnesAmelia och deras kunder.

  48. Jag önskar att sängklädermärket Sheridan fanns att köpa på AgnesAmelia. De har helt sagolikt sköna sängkläder och som varit min favorit sen jag fick mitt första par som 18 åring. Nu 20 år senare tar jag fram mina Sheridansängkläder när jag ska lyxa till det. Det är av bra kvalite, ger ”lyxkänsla”, sköna med fantastiska mönster och färger som håller fortfarande. Tyvärr har lakanet gjort sitt och kasserats. Jag hoppas på att få bli ägare av Afswedalas sängkläder i serien Oscar, dubbelset. Inväntar nyhetsbrev!

  49. Hej, jag älskar himlas sängkläder dels färgkombinationerna men även kvalitén:-)så de får helt klart min röst!. Afswedalas sängkläder har jag hittills bara sett på bild, men kanske kan de bli nya favoriter på sängklädsfronten om de lika sköna som snygga,

  50. Dreamsilk! Helt fantastiska sängkläder för oss som blir varma på natten 🙂
    Och, täcken i silke!
    ”Varför är silketäcken bra för allergiker?
    Silketäcken tillverkas av rena naturmaterial och är helt fria från kemikalier. De innehåller inte ludd eller små fibrer och den tunna och blanka silkefibern stöter bort damm och transporterar bort fukt. Lagren av silkeflor gör täcket torrt och luftigt och inte så trivsamt för kvalster. Silket är resistent mot mögel och svamp.”
    Verkligen skillnad att vakna på morgonen efter en natt i dessa sängkläder!

  51. Åh, dessa sängkläder… Beach house, canada goose & ralph lauren i all ära, men vet du att det märket, sängkläderna, jag mest av allt önskar att de hade i sitt sortiment – är dom jag ser i mitt huvud varje kväll vid läggdags. Dom med MITT namn på, mina idéer bakom & min gåva till alla lika bäddtextil-frälsta som jag. Någon dag ska jag se till att de finns där i shoppen – var så säker! 🙂
    (Prenumererar sen tidigare på nyhetsbrevet såklart!)

  52. Allvarligt talat så vet jag inte eftersom jag aldrig unnat mig (student) några finare lakan. Men så mycket gott som jag läst om Beach House nu, åhh! Någon gång ska jag allt köpa massa härligt till sängen. Älskar våran säng idag också med Ikeagrejjer men det känns som man kommer älska den till en helt ny nivå med extra härliga påslakan. Tänkte inte vara med och tävla först med sedan har jag tänkt på denna tävlingen sedan du lade ut den, så det klart jag ska vara med. Ha en fin alla <3dag.

  53. Oj oj vilket pris, vilken dröm att få sova i fina afsvedala sängkläder!
    Önskemärken Beachhuse för att de är såå himla mjuka och sköna.
    Lexington stilrent och klassiskt och Dreamsilk ljuvliga sköna och kvalité.
    Anmält mig till nyhetsbrev:)

  54. Perfekt tävling att delta i! Vårt nya sovrum står snart klart och nya sängen väntar i garaget!
    Nyhetsbrev får jag redan! Ska kolla en extra gång att det är det mailet ni menar!
    Så till frågan, hmm jag älskar att sova på hotell i deras lakan så sälja hotellets när dem köper nya, 🙂 Näe det kan bli lite fel kanske! Även fast jag tror det finns en sådan marknad! Jag hade köpt på stört!
    Hmm så får nog säga Beach House! Ljuvliga!
    Håller tummarna!!

  55. Af Swedalas Olle skulle bli fantastiskt i dotterns nya krypin! Gläds med henne i hennes inredningsiver 🙂 Här om året fick jag bäddset från Newport i julklapp från jobbet. Mycket uppskattat! De finns i stilar som passar i de flesta hem och är fantastiskt sköna att sova i. Det märket kan jag rekommendera!

  56. Nyhetsbrevet är jag anmäld till och jag skulle vilja ha 2 st Afswedala Oscar 2-delset samt Afswedala ASTA underlakan dubbel.

    Eftersom vi är hänvisade till sängkläder av billigare sort – så vet jag inte vilka lakan som är de bästa – så jag vet verkligen inte vilka lakan jag ska tipsa om 🙁 jag hoppas att det är okej att vara med och tävla ändå.

    Våra sängkläder börjar i många fall vara dags att kasta eftersom de har många år på nacken – ja, en del väldigt många, men de från 70-talet och 80-talet som vi har är av rätt bra kvalitét, men alla vi införskaffat gemensamt under våra 20 år tillsammanshar sett sina bästa dagar!

  57. Hejsan!
    Jag älskar Laura Aschleys sängkläder och föreslår dessa. De är så romantiska och vackra!

  58. Mille Notti vore väl något!
    Annars gillar jag New Port och Beach House också.
    Jag prenumererar på nyhetsbrevet!

  59. Livings underbara lakan . Är så sköna!
    Inte helt lätt att hitta var man prenumererar på nyhetsbrevet. Har letat o letat

  60. Jag tycker att Lexington och Himla är så snygga, sköna och stilrena. Gillar även Pip studio fast jag egentligen inte gillar starka färger, men Pip blir jag alltid glad över (så jag gillar kanske färger ändå 🙂 ) Anmäler mig genast till nyhetsbrevet.

  61. Jag tycker att Lexington och Himla är så snygga, sköna och stilrena. Gillar även Pip studio fast jag egentligen inte gillar starka färger, men Pip blir jag alltid glad över (så jag gillar kanske färger ändå 🙂 ) Har anmält mig till nyhetsbrevet.

  62. Beach House låter trevligt att sova i
    Fast jag jag inget kan om sängkladeri
    Att sova i något luftigt mjukt icke strävt
    är min önskan men det mesta jag har ärvt
    så en gåva från er butik
    vore min musik

  63. Har själv inga därifrån än, men är sååååå himla sugen på att beställa, från Beach House alltså :=) Läser en hel del bloggar och det är väldigt många som rekommenderar och älskar Beach House. Det blir mitt tips :=)

  64. 1) Anrika Italienska Bassetti (grundades 1830) har ljuvligt fantastiska lakan (ja, sängkläder över huvud taget). Tyvärr svåra att hitta i Sverige.
    2) Fixat!

  65. Hej!

    Jag skulle vilja se sängkläder från Australienska Sheridan. Nu snackar vi hotell ala lyx, så pass att skinnet liksom ligger kvar och njuter medans kroppen gått upp och duschat.

    Mjuka och lena och härliga, som att dra ett moln över sig. 🙂

  66. Får nyhetsbrevet sedan länge och drömmer om att snart kunna unna mig sköna sängkläder till mig och sambon. Kanske något att önska sig i födelsedagspresent nästa vecka!?
    Jag har inga egentliga erfarenheter mer än från Ikea och Hemtex (deras satin tycker jag är mjuka och sköna), men jag har läst så mycket gott om Beach house överallt, så det skulle vara dom då.

  67. ÅH! afswedala är också min favorit!
    Skulle jag tipsa om ytterligare en favorit så är det South East! Helt underbara bäddset i klassisk stil. Man sover lyxigt likt en prinsessa i dem! Mjuka och mysiga!

    Självklart har jag anmält mig till nyhetsbrevet!

    Hoppas massor på att vinna, för nu har de tre senaste bäddseten jag använt spruckit……dags att förnya bäddset-garderoben!

  68. Beach House, för att jag fick sova i dem en gång och höll på att aldrig lämna sängen. Jag har aldrig ägt några själv, och visst vore det en dröm. Nu när jag sitter sjukskriven i min enrummare och har hantverkare överallt och det stamrenoveras så drömmer jag om en skön, nybäddad säng med fräsha lakan,i ett hem utan byggdamm, där jag får sova ut urdentligt,och där ingen kommer och väcker mig klockan sju för att det ska borras. Jag lider. Men härdar ut och drömmer.

  69. Min första tanke var Varnamo of Sweden, det hade passat så bra in på Agnes Amelias sortiment med nyckelord som äkthet, varaktighet och livskvalitet. Jag hade verkligen älskat att få pröva Af Swedalas sängkläder, jag läste ett reportage om designern tidigare och var varit sugen ända sedan dess. Kvalitet framför kvantitet gäller både med sängkläder och sömntimmar när man är mammaledig 😛 Dessutom är jag född strax utanför Svedala i Skåne, men bor numera i Norrbotten, så bara namnet väcker de ljuvaste associationer i mig.

  70. 1: Lexington har ljuvliga stilrena sängkläder, och de håller väldigt länge.
    2: Anmält mig till nyhetsbrev.

  71. oj vilken lyx asta underlakan dubbelsäng med afswedala olle 2 dels set det vore något att mysa i ,drömma sött;)

  72. Vilken underbar tävling! Beach House – mjukare har jag aldrig haft. Man vill bara behålla känslan hela dagen. Jag är anmäld till nyhetsbrevet. Ha det gott!

  73. Jag är självklart med.

    * Lexington och Beach House är sängkläder jag gillar. De är super sköna, och de tappar varken färg eller form. Något jag tycker är viktigt i valet av sängkläder.
    * Anmält mig till nyhetsbrevet.

  74. Jag har nyligen köpt sängkläder från Beach House (mycket tack vare den här bloggen!) till vår lilla bebis som ska komma lagom till sin systers treårsdag och de är precis sådär ljuvliga som du beskrivit. Ska definitivt försöka se till att även resten av familjen får ta del av Beach House-mjukheten och hade gärna sett märket bland AgnesAmelias sortiment. Andra sängkläder jag är nyfiken på är de i linne från Society. Skulle gärna alternera med ett vackert och krispigt set från dem plus att jag gillar idéerna bakom märket. AgnesAmelias nyhetsbrev kommer redan till min mail.

  75. Jag saknar påslakan som är extra sommriga, ljuva färger, fina blommor och en skön sval känsla.
    Beach House är ett skönt märke, så varför inte satsa på dom.

  76. Jag har tyvärr inte så mycket erfarenhet av de där fina sängklädesmärkena. Att vinna detta set vore ju därför en lyx utöver det vanliga! Som nybliven mamma är sömnen det mest åtråvärda på dagen. Vår bästa stund är efter frukost och morgonamning, då kryper vi ner i sängen igen , bäbis på bröstet och valpen nere vid fötterna och somnar om. Som jag njuter! Får jag en peng över är jag jättesugen på de där Beach house lakanen du pratar dig så varm för. De får bli min önskan till butiken att ta in. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet och håller nu tummarna för vardagslyx!

  77. Det går ju inte att säga annat än att jag upprepar vad en hel del personer redan kommenterat! –> Beach House ! <3 Men… Jag har inte heller råd med dyra sänglakan, trots det fönstershoppar jag på internet för jämnan! =P När dagen kommer och ekonomin tillåter så ska min säng, sängkläder och kuddar kosta vad de kosta vill! 😉
    Jag sover oftast som en stock i min säng, men med denna vinst (OM jag vinner) så skulle jag istället sussa som en prinsessa. =) Det skulle jag tycka om. Sängen är viktigare än det mesta i min lägenhet, 😉 Hoppas och önskar.
    Men jag håller med om att jag vill se Beach House i sortimentet. Deras sängkläder verkar som rena rama drömmen att sussa i, definitivt! Tumme upp.
    Mille-notti och deras påslakan i len ytmjuk satin vore inte heller fel i sortimentet iofs!

    Mvh/ Decibel S

  78. Det går ju inte att säga annat än att jag upprepar vad en hel del personer redan kommenterat! –> Beach House ! <3 Men… Jag har inte heller råd med dyra sänglakan, så jag fönstershoppar på internet för jämnan! =P När dagen kommer och ekonomin tillåter så ska min säng, sängkläder och kuddar kosta vad de kosta vill! 😉
    Jag sover oftast som en stock i min säng, men med denna vinst (OM jag vinner) så skulle jag istället sussa som en prinsessa. =) Det skulle jag tycka om. Sängen är viktigare än det mesta i min lägenhet, 😉 Hoppas och önskar.
    Men jag håller med om att jag vill se Beach House i sortimentet. Deras sängkläder verkar som rena rama drömmen att sussa i, definitivt! Tumme upp.
    Mille-notti och deras påslakan i len ytmjuk satin vore inte heller fel i sortimentet iofs!

    Mvh/ Decibel S

  79. Beach House för deras fantasiska lakan, helt underbart mjuka mot kroppen, perfekt storlek och gudomlig kvalité! Nyhetsbrevet är fixat!

  80. Jag tycker att By Nord är ett fantastiskt märke när det kommer till sängkläder. Otroligt mjuka, sköna tryck och ekologiska. Jag ÄLSKAR dem! Kanske vore det något för även AgnesAmelia.

    Jag har oxå nyhetsbrevet 🙂

  81. Beach House är drömsängkläderna .Än så länge bara en dröm men vem vet….
    Anmält mig till nyhetsbrevet och hoppas på lite nytt…

  82. Beach House är drömsängkläderna .Än så länge bara en dröm men vem vet…
    Anmält mig till nyhetsbrevet och hoppas på lite nytt.

  83. Åh så underbart det skulle vara att en gång få sova mellan underbart mjuka och fina lakan! <3
    Har tyvärr inte haft turen att prova några exklusivare lakan så hoppas nu innerligt få göra det så jag med kan få en härlig favorit <3
    Anmäler för nyhetsbrev, gillar och delar vidare på FB och håller tummarna bland alla som är med här <3
    Beach House säger jag då de låter underbara!
    Kram Camilla

  84. Hm, mitt första försök gick visst inte. Provar igen 🙂

    Underbar tävling!

    Som så många andra önskar jag att Beach House fanns men även ett lite billigare men ändå bra alternativ som Grispholm t ex.

    Har anmält mig till nyhetsbrev och hoppas på denna lyxiga vinst!

    Ha en fin onsdag!

  85. Har anmält mig för nyhetsbrev
    Beach House lika sköna att lägga sig i kväll efter kväll,sen har Lexington många snygga.
    Skönaste som finns med nya goa sängkläder

  86. Hej! Vilken ljuvlig tävling;)
    Älskar Af Swedalas sängkläder!

    1) Märken jag föredrar är: Beach House, Urban outfitters , By Nord, Shyness.
    Älskar det romantiska och rena. Gärna ekologiskt!
    2) Jag har nu anmält mig till nyhetsbrevet.

  87. Mille Notti och Beach House. Anledningen stavas Trådtäthet 🙂 Älskar den exklusiva känslan av sådana lakan, och eftersom jag byter sängkläder var 3:e dag (!) så är trådtätheten extra viktig för billiga sladderlakan tvättas sönder på nolltid.
    När man dessutom är en halvgammal kärring som jag och lider (för inte fasen njuter jag) av nattliga vallningar och osexiga svettattacker så känns dyrare lakan svalare och skönare mot huden helt enkelt 🙂

  88. Hej 🙂

    Lexington önskar jag skulle finnas med i sortimentet. Jag gillar lyxkänslan som Lexington förmedlar med sina sängkläder. Det är både lyxigt att sova i och att titta på! 🙂

    Hälsningar Patrik Nilsson 🙂

  89. Hej!
    Jag skulle gärna se…
    Chhatwal & Johnson, för att de är ekologiska och otroligt snygga!
    Esprit, för att färgerna och mönstren piggar upp hela rummet och gör mig på glatt humör!
    Carpe Diem, för att de är tidlöst vackra och otroligt sköna!
    Har anmält mig till nyhetsbrevet!

  90. Hej!
    Skulle vilja att Grispholm skulle finnas i sortimentet. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Har jag tur nu så ska min älskade dotter få det fina bäddsetet av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får!

    Kram

  91. Tjena!
    Lexington skulle finnas med. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Om jag vinner nu så ska min underbara flickvän få den fina vinsten av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt!

    Mvh Robert

  92. Hejsan!
    Skulle vilja att Beach House skulle finnas i sortimentet. Har även anmält mig till nyhetsbrevet.

    Skulle vara så tacksam om jag fick vinna ett fint bäddset. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit. Tycker jag är värd den fina vinsten. Hoppas hoppas!

    Kram

  93. Hejsan!

    Gillar Lexington så det önskar jag i sortimentet. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Har jag tur nu så ska min kära fru få den fina vinsten av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!

    Mvh Rolf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg