Att ha haft världens finaste alla hjärtans.

 
AT2B6051
 
AT2B6066
 
 

Det var en alldeles strålande alla hjärtans dag igår; full av tillsammanstid, mammakramar och smålandsluft.

Jag satte i ett par Rapunzelclips, svepte in luggen i håret och satte på mig den vackraste klänning jag kunde tänka mig (en malene birger, finns bland annat här) för en date med min man och för två timmars lugn middag där vi kunde hålla varandras händer över bordet och prata och vintern som varit och våren som kommer.

Bara lugn och ro, ni vet.

Så viktigt ibland.

 
 

AT2B6078

 

AT2B6090

 
 

Vi åt och drack lite vin innan vi begav oss tillbaka till lägenheten där flickorna redan gjort sig hemmastadda och där Buse suttit i badrummet och byggt torn med toalettrullar, petflaskor och tvål.

Bygga torn är fortfarande en höjdare. Och att städa, såklart. Parketten var skinande efter att han dragit runt deras mopp med imponerande beslutsamhet.

 
 

AT2B6859

 
 

Och motionscykeln är en buss som man står på och ropar tuuuut tut! och gärna har passagerare på.

Du nittna dä! säger han och pekar bestämt bakom sig.

Ja, okej, jag sitta där.

Och sen åker vi med bussen tills han tröttnat och ska gå tillbaka till det där tornet igen.

 
 

AT2B6861

 
 

Och min man är världens absolut bästa och gav mig ett paket som fick mig att nästan börja gråta av förtjusning. Dels en playsuit från Spell till semestern tänkte jag sa han med lockarna i pannan, och sen något som han vet om att jag har velat ha i säkert tre år men själv aldrig köpt:

 
 

AT2B6867

 

AT2B6871

 
 

Den absolut vackraste Campomaggiväska man kan tänka sig (en sån här), med grönmatt canvas och cognacs-läder; en sån som bara blir vackrare och vackrare med åren och som man tar upp i famnen och kommer på att man inte andats de senaste minuterna.

Dör.

Ibland vet jag inte vad jag ska göra med den där mannen, alltså.

 
 

AT2B6846

 

AT2B6845

 

AT2B6847

 

AT2B6873

 
 

Och idag har vi ätit långfrukost och tittat på det snöblandade regnet som vräker ner utanför och konstaterat att idag är nog en dag att spendera inne;

att sitta tillsammans vid bordet och dricka té och lyssna på en ljudbok som mumlar från högtalarna och konstatera att det är så himla skönt att vara ledig. Att tappa upp ett bad till Buse och sen själv krypa ner för att mjuka upp den där nackspärren som alltid kommer efter mina ryggskott, att lyssna på flickorna som ligger huller om buller i lägenheten med Tage och Lisa och drar vinthundssuckar och smaskar i sömnen.

Smålandstid deluxe.

Bara vi och alla djur och en mommo och en Sockervads-Göran och det där snöblandade regnet som vräker ner utanför.

 

klänning | malene birger
blå väska | stylelevel (gåva)
kappa | sheinside      skor | stylesnob
ring | lotta jewellery   halsduk | day

 

slut

 

12 kommentarer till “Att ha haft världens finaste alla hjärtans.

  1. Åh, vilken härlig alla hjärtans dag ni hade! Låter urmysigt! Och ditt hår (!), hur underbart är inte det? Hur får du till lockarna så otroligt fina? Hoppas ni har en fantastisk innesittar-dag! 🙂

  2. Säger bara S H I T hur snygg får man va!!! Vilken klänning!! Din man verkar super gullig o snäll!! Men han (och busen också) har ju kammat hem högsta vinsten!!! Ha en underbar dag!! Här vankas d tjejmiddag ikväll!! Så kul. Stor kram Lisa S i H-viken

  3. Waow, så fin du är!
    Kan inte låta bli och fundera på vilken restaurang ni var på, kanske Charlies? Finns ju inte så värst många ställen att välja på men där är ju god mat i alla fall.
    Jobbigt med den där ryggen, jag har ju likadant till och från. Nu har jag börjat med medicinsk yoga och det kan jag verkligen rekommendera för onda ryggar.

    Ha nu så mysigt med de dina…

  4. Ok…NU kan du ordna till en bloppis på dina andra väskor! Det finns baske mig ingen bättre än den du fick… hela hemmet kan packas ner!

  5. Oh lala så tjusig du är! Vilken snygging alltså, så vacker:) Det lät som att ni hade en underbar kväll tillsammans. Skönt att få bara vara, prata i lugn och ro, äta gott och njuta av varandras sällskap.

  6. Du är så vacker <3 Är det på stativ du har kameran när du tar dina outfit-bilder eller är din make även där och hjälper till?

    Så kul att ni har det så fint ihop. Hoppas er helg varit underbar. Du skriver så att man blir öm i själen av glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg