Att byta lite vab mot lite vänskapstid.

 
AT2B7224
 
AT2B7225
 
 

Ikväll byter jag vab mot någon timmes prat och skratt och en bit mat med Banditen Johan P. Fru Sederblads fina tvillingar fyller ju år idag så hon var tvungen att stanna hemma och vara födelsedaglekledare, så jag och Banditen får klara oss själva tyvärr men det ska nog gå bra det också.

Jag ser fram emot de här timmarna något otroligt – Johan P visste precis vad de gjorde när de lät mig prova den där veckomenyn för några månader sen. Nu har de blivit ett favoritställe när man bara vill äta något gott och umgås och njuta av lite mitt-i-veckan-avbrott med någon man tycker sådär hemskt mycket om, en dag när man behöver få nån timmes skratt och få känna sig lite fin trots att det bara är onsdag. Iväg någon timme för att sen komma hem igen, hoppa i mjuk-kläderna och återgå till att servera isvatten, läsa äppelboken och stryka panna.

 Ikväll hittar ni oss där;

vid nåt bord med lite smårätter mellan oss och med fniss i håret.

Bästa onsdagslyxen jag kan tänka mig.

 

grön silkesdröm | stylein
(rabatt)
stövletter | stylesnob

 
slut

8 kommentarer till “Att byta lite vab mot lite vänskapstid.

  1. Låter härligt! Vänskapstid är verkligen lyx man bör unna sig ofta. De där skorna är ju livsfarliga!!! Trodde jag lyckats bli av med kliet i klickfingret sedan förra gången. Men nu är det där grymma ha-begäret här igen. Du skulle bara höra övertalningsdiskussionen jag har inne i huvudet just nu. Suck! Jag som som inte ens kan gå i så smala höga klackar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg