Att ha helgen här.

 
AT2B6319
 
 

Jag är som en grävling i dagsljuset, särskilt efter nästan en vecka inomhus.

Men då är det också extra skönt att trä på flickorna kopplet och ge sig ut. Få lite luft, se havet, andas djupt.

Och sen komma hem och tappa upp ett bad och bara sjunka ner; sådär så att det når till hakan vattnet och liksom kittlar underläppen, och sen ligga där tills rastlösheten rör sig i benen och det är dags att gå upp.

 
 

AT2B6325

 
 

Men tänk.

Det är lördag.

Första dagen på en helg som vi tänker försöka fylla med amerikanska pannkakor, tv-serier, lugn och en väntan på att Buse ska skaka av sig den där förbenade febern och bli frisk, så vi alla kan ge oss ut en liten stund och lämna vardagsrummets mjuka soffor för något annat.

Men det är lördag.

Då vet man att resten blir bra.

 

kofta | stylelevel
blå blus | sheinside
jeans | stylelevel
halsduk | day

 

slut

17 kommentarer till “Att ha helgen här.

  1. Jeansen är magiskt snygga, vill verkligen ha varning på dem!
    Ha en skön lördag tillsammans och hoppas att han vaknar upp piggare!
    Kram

  2. Alltså… Nu får jag sådär ont i kroppen. Igen. Jagvillocksåhadomdärjeansenochdendärkoftan!! Det spelar ju ingen roll vad du tar på dig- Du är så otroligt snygg i vad fasen som helst!
    Och. Trevlig helg!

    Kram Lillafrun

  3. Hej! Tack för en otroligt skön blogg. Du sprider en sådan härlig feelgoodkänsla oavsett om det handlar om en febervarm lockig Buse eller bästa vänner såsom Banditen (också underbar blogg). Underbart med så öppen och varm medmänsklighet.
    Jag liksom många andra inspireras av dina snygga kläder och skor. Nu har jag på allvar gått och kärat ner mig i dina Ascot Queen Primeboots och funderar på att beställa ett par till mig själv. Undrar bara vad du tycker om dina? Är de sköna? Stämmer storlekarna eller är de större eller mindre? Vill helst slippa allt meck med att skicka tillbaka och byta.
    Tack än en gång för underbar läsning, you make My day !
    Kram Gisela

    1. Åh tack! Skorna är mjuka från början faktiskt, och jag har min normala storlek. De klarade typ 8 timmars promenad i Berlin utan att skava så det är ett gott betyg 🙂 kram

  4. Har sååå lyst på cardiganen, prøvde å bestille men den var utsolgt! Vet du om det er mulig å få tak i den andre plasser?
    Ha ei fin helg

    1. Hej! Nej tyvärr, det är deras ”egna” märke :/ men jag vet att man kan skriva upp sig på en väntelista så skickar dom så snart den kommit in <3

  5. Vilken storlek har du på jeansen? Är de stretchiga? Töjer de sig mkt? De är så snygga! Tacksam för svar. By the way – älskar din blogg!

    1. Men tack! <3

      Jag har 36 i jeansen, de töjer sig inte värst mycket men har riktigt skön stretch (kan knappt ha jeans som inte har stretch länge, känner mig så "instängd").

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg