Att sätta på en Buse en tröja.

 
AT2B8218
 
 

Alltså.

Det är ju inte klok vad sjuk man blir av feber som vuxen.

Jag har 39 grader och vet knappt vad jag heter, ögonen rinner och näsan snorar och precis överallt gör det ont – igår låg jag pall hela dagen och idag verkar inte bli annorlunda.

Så ni får ursäkta.

Jag är inte riktigt klar i huvudet, och då inte heller i texten.

 
 

bus2

bus

 
 

Så det blir en liten bildkavalkad istället.

En studie kan man säga, i hur man byte en tröja på en morgonbuse.

Och jag ska dricka vatten, vatten, vatten och sova lite till, ligga som ett S mellan flickorna under täcket och försöka se Heroes genom febertårarna och muttra för mig själv.

Det är liksom det enda som går att göra just nu.

 

slut

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “Att sätta på en Buse en tröja.

 1. Hej!

  Jag undrar varför du bloggar om du är sjuk?Man kan väl ha en dags bloggpaus och vila upp sig lite? Alla som bloggat någongång vet att det krävs mycket arbete bakom varje inlägg.Det känns lite som att det är mer ett tvång för dig att få ett inlägg producerat, även som sjuk. Du har så många läsare som även finns här fast du skulle hålla paus från bloggen i flere dagar. Älskar din blogg, men tror kvaliteten på inläggen lider om du publicerar flere gånger per dag och speciellt då du egentligen borde vila.Krya på dig!

  1. Hej! Jag bloggar för att jag vill antar jag 🙂 inte bara för er, utan för att jag tycker om det. Att få säga hej. Kika in. Allt det där.

 2. Uff, masse god bedring vennen!! Inte kul at vara sjuk! Det enda som hørs godt ut er at ligga i sengen og se på film, skulle gjerne gjøre det nå, men uten å være sjuk. 🙂

  Håper du blir fort bedre!

  Klemmer A

  1. …skulle jag kunna ta mig till Malmö skulle jag komma förbi med en korg fylld med ”må bättre-kukkelimukkmedicin” allt du tycker om att äta/dricka och som kanske kanske kan få dig på lite lite gladare och piggare. Och den där underbara doppfärgade pläden skulle du få… fick också habegär vid första ögonkastet.

 3. Det är så jäkla trist att bli sjuk. Som vuxen kommer det också alltid vid de mest olägliga tillfällena. Men du gör rätt i att lyssna på kroppen, kura ner dig i sängen och sova ut den här influensan!
  Kram på dig och KRYA PÅ DIG!! <3

 4. Usch!! Krya på dig fina du. Fantastiskt att du ändå orkar underhålla bloggen och oss läsare 🙂
  Bädda ner dig och sov bort det!
  Och underbara busen…så vansinnigt söt!

 5. Jag beundrar din beslutsamhet att trots du är sjuk har en vilja av stål att skriva inlägg för din och dina läsares skull. Men jag önskar att du kryar på dig snart och att ni slipper baskelusker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *