Att börja om igen.

 

AT2B0253
 
 

Ibland tar det aldrig slut, eller hur?

Nu har Buse fått feber igen. Stackaren. Det känns som en evighetskarusell det här; först Buse och sen jag som låg däckad i en evighet och när jag börjat hämta mig så är det Buses tur igen. Han som är ett så himla friskt barn annars, bortsett från öronen.

Han är pigg som en mört här hemma, men febern ligger stadigt över 38 och på nätterna är han en liten kamin mellan oss som har frossa och dricker äppeljuice med isbitar och lägger sin varma arm över min hals.

Älskade.

Låt detta bli en kort febertur.

 
 

AT2B0277

 

AT2B0287

 

AT2B0278

 
 

Men vädret

vädret!

håller i sig där ute – jag har tagit ut flickorna på en promenad och fotograferat en vacker gravid medan mannen varit hemma och myst Buse och läst Äppelboken, och nu är jag tillbaka igen, hemma, och funderar på om inte kanelbullar vore något för en febersöndag. Jag tror det. Kanelbullar hjälper mot det mesta.

Så vi får se vad den här veckan bjuder.

Jag har turen att kunna arbeta mycket hemma medan Buse klättrar på mig, vilt fnittrande, och flickorna suckar från soffan. Men jag är inställt på några dagars kurerande med en liten älskad och många, många böcker på armlängds avstånd; såna som ska läsas flera gånger och med olika röster medan en liten lockig ligger på bröstet.

Vi tar en vända feber till. När vi ändå är uppvärmda, så att säga.

 

Tröjan är en av de där Maison Scotch-plaggen jag plockade ut åt Modesto (och fått köpa till inköpspris) – en helt fantastisk marin sak med snören i halsringningen, finns här. Byxorna är de där vintagebyfé-brallorna som vi nog varit många som väntat på, Ella Trousers. Dessa hittade jag här, finns även här (och i vintageblått här). Lite smalare än de övriga tycker jag, men töjer sig en del (jag har xs i dessa, blir ”lagom” hängiga då för min kroppsform). Sjalen finns här.

 

slut

 

12 kommentarer till “Att börja om igen.

  1. Då håller vi tummarna för att det blir en kortis – febern alltså! Stackars liten. Men du ser smashing ut i alla fall! 🙂 Njut av kanelbullarna, bästa medicinen mot feber har jag hört… 😉

  2. Supersnygg outfit och byxorna är ju så fina!

    Här var det jag som blev sjuk igår. Jag som aldrig blir sjuk lyckades få 38 graders feber. Så idag är det soffhäng som gäller.

    Kram Linda

  3. jag har själv legat med feber, halsont, öronont och det har varit HELT SJUKT SYND OM MIG SOM BARA KUNDE SE SOLEN STRÅLA GENOM PERSIENNERNA!!! För inte orkade jag vara ute denna helgen. Känns sjukt trist. Hoppas nästa helg blir lika härlig här nere i Skåne.

  4. Vad tråkigt! Vi har samma scenario här.. En penicillinkur och sedan sjuka igen, jag och sonen. I går testades hela familjen för streptokock A, alla possitiva. Så nu har vi fått dunder antibiotika. Kan vara värt att kolla alla, så att det inte bara går runt! Jättekrya på er!!!

  5. Hej, har själv varit med om det samma, öronbarn där barnvagn in i huset för att sitta upp och sova i. Men sen fick han plaströr och det blev mycket bättre.

  6. Åh, brallorna – I löööööv them 😀

    Ja, vilket underbart väder! Tror faktiskt jag fått lite färg på näsan 🙂

    Envisa bassilusker – krya på Buse!!!

    Kram

  7. Vilken storlek sportar du i den fina tröjan? Upplever du den som stor eller liten i storleken? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg