Att vara blödig och fulgråtande och skylla på våren.

 

 
 

Jag vet inte.

Kanske är det bara jag.

Men när jag ser den här filmen, på 20 totala främlingar som kysser varann, så sitter jag med fötterna under mig på vardagsrumsmattan med armbågen på soffbordet och gråter. Tokgråter. På åh det är så fint att det inte får plats!-sättet som liksom tar sig rum i hela kroppen och nästan gör det svårt att andas.

Kanske är det bara jag.

Eller så är det bara våren? Den gör ju saker med oss.

Men det här;

det här är så…

fint. Ömtåligt? Ja, ömtåligt.

Vi ser det en gång till.

 

slut

27 kommentarer till “Att vara blödig och fulgråtande och skylla på våren.

    1. Men ååå det är ju bara i början! Klart man är nervös när man ska kyssa en vilt främmande människa! Men sen; åh. Det är så fiiint. De där sekunderna när alla murar släpper, den där ömheten efteråt. Åh.

    2. Håller med att man blev lite nervös av det hela i början, men sen när man ser hur nervositeten bara släpper och hur ödmjuka och gulliga de är med varandra efteråt så är det en väldigt fin film och ett fint projekt =)

  1. Helt underbar! Jag kunde dock vara utan kvinnan som var skådespelare, hon såg så grymt obekväm ut under kyssen. Men alla de andra var underbara, vissa blyga och försiktiga och andra som kastade sig in i kyssen utan förbehåll. Man blir glad och vårkänslorna spritter i kroppen.

    1. Jag veeet! Men just för att hon så tydligt inte tyckte om det, så blev det så tydligt hur mycket de andra tyckte om det. På nåt sätt.

  2. Wow!
    Älskar min sambo o mina barn och vill absolut inte byta men hjälp vad underbart! Tänk om man kunde få uppleva den där första kyssen igen!

  3. Jag grät inte utan blev bara, som någon tidigare skrev, fnissig. Jag kunde riktigt känna pirret som uppstår precis innan de verkligen ska ta steget och kyssas. Underbart!

  4. såg den i morse och har tänkt på en grej hela dagen och det är att någon av de måste ju ha blivit kära i varandra. jag hann ju bli kär i flera stycken av dem och då fick jag inte hångla med någon. Och hon korta som kysste han långa och han hade läppstift i hela ansiktet men det gjorde inget för han bet henne i läppen och hon blev fnissig! asså! dog då!

  5. Kändes bara uhuuu….pinsamt och udda. Varför skulle man kyssa en främling.
    Kyssar är det mest intima som finns och det skulle jag aldrig dela med någon främling, någon som jag inte skulle vara starkt attraherad av. Nope, den gillade jag tyvärr inte.
    Första kyssen mellan två individer som är starkt attraherade av varandra eller som älskar varandra är en HELT annan sak däremot 🙂 Härligt med våren dock 🙂
    KRAM!!

  6. Sitter på bussen på väg till jobbet och ler och gråter samtidigt! Underbart!!! Ikväll ska det kyssas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg