Att dyka ner i allt vårmode.

 
AT2B8946
 
 

För någon vecka sen var jag inne på Factory och provade i princip alla vårnyheter. Jag tycker att det är så fantastiskt kul det där, att komma in när allt nytt har hängts upp och prova igenom lite godbitar för att veta vad jag ska ha ögonen på i vår. Och då lär jag mig också vilka snitt och modeller som passar och inte passar, vilket underlättar enormt för de där tillfällena när man helt enkelt inte hinner prova men hittat något man fastnat för ändå (eller när man handlar på nätet och inte kan prova).

Så mycket fint som kommit in!

Som jackan här ovan. En fantastisk liten pralin i typ våtdräktsmaterial, med tryckknappar och volangvidd. (En Cathrine Hammel, finns här).

Och byxorna såklart, de som syns på i princip alla bilder, och som var det som fick följa med hem. Ytterligare ett plus med att gå igenom ett sortiment – det plagg som går att kombinera absolut mest är oftast en hit för vardagsgarderoben. Byxorna har ni sett innan, de är ett par Malene Birger (här) med hög midja och lite lagom luft i skrevet. Jag fastnar mer och med för de där byxorna med hög midja. Tror att det har nånting att göra med att de håller in det där skinnet som blivit över sen Tommy Körberg-tiden och att jag, som är ganska kort i benen med mina 163 cm, ser längre ut.

Man lurar ögat liksom.

 
 

factvar

 
 

Här är lite fler favoriter!

Från vänster; en söt vardagskavaj (är tokig! i kavajer) från Maison Scotch (finns här), en liten, kort jacka från Busnel (här), en kofta från Twin-set med roligt mönster (här) och en silkesblus, från Julie Fagerholt, med hög hals och små, små knappar bak (här). Och så en silkig, luftig sommarklassiker från Malene Birger med snyggt fall som jag föll som en fura för och ångrar lite att jag lät hänga kvar (här).

Som sagt. Jag hann med en del.

 
 

AT2B8963

 
 

Min absoluta, absoluta favorit var den här fantastiska lilla ponchon från Busnel. Åh herregud vad jag blev kär i den! Tack och lov så fanns den inte kvar i min storlek, annars hade jag väl blundat för priset och burit den till kassan med grov ångest – för den är så förbaskat fin! Älskade färgen, fallet, de små guldknapparna. Och känslan man fick i den.

Jag kände mig så f.i.n.

Ni vet vad jag menar.

Men iallafall, den finns här. Om det nu finns någon storlek kvar.

 
 

AT2B9007

 
 

Fina små sneakers från A pair fanns också inne, i både beige och svart. Jag studsade runt lite i ett par såna och de var riktigt sköna. Och klädda, på nåt vis. De hittar man här.

 
 

AT2B9027

 
 

Och avslutningsvis; lyxpyjamasen.

Jag vet inte vad det är, men i år dras jag verkligen till de där lyxpyjamasarna; de där silkiga seten som får en att känna sig fasligt Riviera-snygg och sval, och som man vill bära med stor solhatt och ropa daaarling! åt folk. Lite småberusad helst. Innan tolv på dagen. Här är det ett par byxor från Valerie (här) och en blus från Hoss (här). Med maffigt smycke från Malene Birger.

Tjahapp.

Där var årets Vårprovning Grande. Och just nu, med mulet och storm, skulle jag hemskt gärna stänga in mig i en butik igen och låtsas att det utanför är plus 15 grader och sol, och att alla uteserveringar är fulla med folk. Men som sagt; det kommer. Och tills dess har jag mentala bilder på värme och vår och hur jag vill se ut när jackan äntligen får komma av.

 

slut

9 kommentarer till “Att dyka ner i allt vårmode.

  1. Ha ha ha, jag ser dig med Patsy och Edina, lite skräniga och med en flarra Dom Perignon under armen! Vackra kläder!

  2. Undebara kläder du visar och som en kavaj tokig människa så blev jag super duper förtjust i den från maison scotch. Farligt det där med kavajer. Det känns som man aldrig kan ha för många:)

  3. Den där rosa på översta bilden, den är ju underbar!! Vad jag önskar att jag hade råd med den, men med ett nystartat företag och en bebis påväg så finns det andra prioriteringar tyvärr 😉
    Btw, jag formligen älskar din blogg Emma. Den är fantastisk!
    /Fanny

  4. Alldeles underbar den där puderrosa sötheten högst upp. Önskar den hängde i min garderob. Under vinterhalvåret kunde den fungera som näpen liten jacka att använda inomhus samtidigt som den under våren och sommaren skulle få bada i solljus utomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg