Att ha haft den finaste av helger.

 
AT2B2263
 
AT2B2275
 
 

Vissa helger är bara sådär. Magiska. Utan att egentligen ha innehållit något särskilt. Eller just därför.

Vi har varit hemma och målat och flyttat på möbler och målat lite till; mannen har stått med pannan i veck och tittat på ett par horn jag velat ha upp och som krävt sin specialanordning, Buse har gått runt med sin Alfonsdocka och pratat hemligheter med mjuk röst och flickorna har njutit av vårsolen som trängt sig in genom våra fönster och skapat små värmande oaser att ligga i.

 
 

AT2B2268

 

AT2B2279

 
 

Och så har vi varit på Leos Lekland och svettats ymnigt bland kuddar och rutschkanor; vi har turats om att åka och den andre har suttit nedanför och skrattat med en hisnande känsla i magen. Det där skrattet alltså. Buses. Det kan jag leva på.

Och vädret! Detta väder som kommit tillbaka litegrann och livat upp fåglarna i buskarna utanför och torkat upp det regn som trots allt envisats med att falla över natten. Bara det gör mig ton lättare, som om luften igen går att andas och som får mig att kisa upp mot himlen och undra om jag ens kom ihåg senast den var så blå och fjäderlätt.

En bar helg, en riktigt bra – en sån som gör det helt okej att vara uppe vid den här tiden, fullt påklädd och redo att ta sig till jobb. Kanske vågar man vårjackan även idag?

Jo. Jag tror det.

Och fåglarna där utanför håller med.

 

Jacka | här     blus | här
byxor | här (köpta till inköpspris)
armband | här
skor | gamla
solglasögon | här

 
slut

16 kommentarer till “Att ha haft den finaste av helger.

  1. Nja, vårjackan får nog vänta liiite till här tror jag fastän fåglarna kvittrar om att det är vår.
    Jobb i fotvårdskliniken strå på schemat här i dag och sedan köpa nya gympadojjor till Lilleman, kan bli en bra måndag….

  2. Här vågade jag inte vårjackan än. -2 grader idag på morgonen. men den hänger där hemma och bara väntar på att få användas.
    Jag hoppas du får en underbar vecka.
    Kram Helén

  3. Det låter som en riktigt härlig helg! Jag ville bara höra vad Buse har för skor 🙂 Letar efter röda skor till min son som absolut SKAHa röda skor och inget annat 😉

    Kram, Anneli

  4. Jag håller med! Helgerna nu är för bra. Våren kommer och med den energin och lusten att göra så mycket. Och det mesta känns rätt lätt att ta tag i. Till och med en måndag:)

    Kram och ha en fin dag!
    Fredrika

  5. Det är verkligen strålande ute nu och man blir precis som du skriver lite lättare. Jag har hängt undan allt vad vinterjackor heter och kör bara vårjacka trots att det ibland är lite kallt. Men det går ju inte bara att ha vinterjacka när solen strålar så fint.

  6. Men åhh, så fint armband!! Är det nyköpt!? Får man fråga varifrån? Hittar inte den färgen du har på hemsidan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg