Att vara morgontrött.

 
AT2B2186
 
AT2B2180
 
AT2B2179
 
 

Tisdagsmorgon, och både jag och Buse har sömn i kroppen och tunga ögon.

Han är dock lite mer spexig än vad jag är vid den här tiden på morgonen; står vinglande vid mitt senaste målningsprojekt bland handdukar och målarbyttor och svingar kaniner i luften och gör morgongymnastik.

Jag? Jag sitter mest stilla, i min morgonrock, och undrar om det här är en såndär dag då man inte riktigt kommer vakna. Vissa veckor har ju såna dagar också; när gäspningarna ligger i armvecket och håret lever ett eget liv.

Vi ska äta frukost här nu, tillsammans, och se om det kan hjälpa kroppen att förstå att det är dags att sträcka på sig och vakna upp.

Tisdag? Det är tisdag.

Hej och hå.

 

PS! Missa inte det HÄR som går ut snart!

 

slut

10 kommentarer till “Att vara morgontrött.

  1. Hihi tänk om man var lika pigg på morgonen som buse att man svingade kaniner bara si så där:) men kanske vore något att börja med för att komma igång ordentligt:) ha en fin tisdag, kram Ulrica

  2. Här var det en liten gosse som vägrade stiga upp, han tyckte att vi alla skulle ligga kvar i sängen och mysa. Det var svårt att säga emot honom kan jag ju säga.
    Kram

  3. Hej Emma! Blev såå sugen på att testa Chalk Paint efter att jag läst ett av dina tidigare inlägg om det. Det blev ju verkligen snyggt! Använde du några speciella penslar? Jag ser på hemsidan att det finns särskilda waxpenslar, eller räcker det med en trasa? Hur gjorde du? Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

    1. Hej! Tänkte försöka göra en tutorial snart 🙂 men jag hade vanlig pensel till färgen och den lilla waxpenseln till vaxet och sen torkade med en trasa.

  4. Han är ju bara för söt! Jag har ju förmånen att få vara med min 4,5 åriga systerson lite då och då! Underbart! Finns inget härligare än barnskratt!! Alltså Emma, i natt sov jag hemma hos er!!! I alla fall i min dröm!! Helt otroligt! I drömmen hade jag ringt dig ( kände dig inte mer i drömmen än i verkligheten!! Dvs inte alls!! Mer än att det känns som att jag känner sig!!) o frågat om jag fick sova över för att jag inte kunde ta mig hem, vilket ju i sig är märkligt eftersom jag inte bor så långt ifrån dig. Hur som, du/ni sa ja o jag sov hos er, tyckte själv (i drömmen) att det var helt naturligt tills jag (i drömmen) vaknade o insåg att det var något!!! (Läs väldigt väldigt) gränslöst o skämdes som en gris!! Ha ha!! Dessa drömmar!! Kram Lisa S i H-viken (som inte åkt till min cyber kärlek än, men som nog är lite cyberkär!!)

  5. Vart är kaninen ifrån?
    Letar nalle till Kotten som kommer i maj och vill att han ska kunna ha den även när han blir äldre, alltså inte nån lillepluttnalle.

    Underbar blogg! <3
    Kram

    1. Det ena är en Jellycat (den mest älskade) och den andra har jag för mig att jag köpte på nån flygplats.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg