Att planera så mycket roligt.

 
AT2B2742
 
 

Till att börja med måste jag nog hylla Lindex lite denna torsdag.

Jamen kolla bara!

Både kimono och chinos är därifrån. Perfekta vardagsplagg för bra pris, och jag struntar högaktningsfullt i att vindarna sagt att det inte är kimonoväder ute, igår skulle den på. Oavsett. Om man går i kimono och chinos så kanske våren kommer lite tidigare. Trots allt.

Och hela huvudet snurrar just nu – det är någon slags organiserad kaos där inne. För det är så mycket roligt som ligger och väntar och kräver planering.

 
 

AT2B2746

 
 

Köksgolvet påbörjas ju nästa vecka, men det är det lilla.

Vi ska ha en portalkonferens och fest den 5 april och bara tanken på det gör mig förtjust och fladdrig och mitt anteckningsblock är fullt av krumelurer i ett försök att arrangera den bästa portalkonferensen någonsin. Och sen har ju Sederbladskan fyllt år och ska kidnappas, och det gör mig alldeles småflicksfnissig när jag tänker på vad jag och Banditen har på lur åt henne – fyller man år bör man alltid kidnappas tycker vi. Särskilt om man är en Sederbladska.

Så det är så mycket roligt på gång vänner – sånt som jag älskar att grotta ner mig i och planera kring och bli lycklig av.

Denna våren, alltså. Den kommer bli den bästa.

Jag bara vet det.

 

Och grattis Gina! Du vann tävlingen med Memelie! Du har mail.

 

slut

15 kommentarer till “Att planera så mycket roligt.

  1. Låter som om många roliga idéer är på gång! Som om livet vaknar upp i samband med vårens antågande! Trevlig torsdag!!

  2. Här snurrar det med mycket i huvudet. Men mest bara roligt snurr. Min lilla webbutik är äntligen igång och har även hamnat på Facebook, känns hur spännande som helst, detta är bara början.
    Ser även ut som jag måste hinna med ett besök på Lindex, kanske kan lyckas komma ut därifrån med något till Mig istället för till barnen….
    Ha en bra dag!

  3. Så fina kläder och Lindex kan de ibland! Och det där passar dig perfekt i stilen:)
    Våren ja, så mycket att se fram emot! Yeah!!
    Kram

  4. Den där är jättesnygg (stod och höll i den idag) men DET ÄR INTE en kimono! 😛 Dumma Lindex som kallar den för det! Det får ju folk som inte vet vad en kimono är att lära sig helt fel. Den är jättevacker, oja, men kimono… nej, det var faktiskt en av anledningarna till att den inte fick följa med mig hem, att jag såg namnet. Däremot blev det en söt liten bikinitopp 😉 Och ja, jag är fånig som irriterade mig på det, men vissa saker blir man helt enkelt ettrig över av konstiga skäl. Skyller på att det är fel tid i månaden 😉

  5. Köpte de chinosen häromdagen och de är ju så snygga och sköna. Stod och provade kimonon med men kunde inte bestämma mig för om jag är en kimonomänniska men nu efter lite betänketid så jo det ska definitivt bli en kimonomänniska av mig för den är ju så snygg och jag fick dessutom en värdecheck när jag handlade så den blir lite billigare med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg