Att packa som en dåre.

 
AT2B5642
 
 

Jo.

Det är en vecka kvar tills vi åker. Men jag packar redan som en dåre; viker ihop och stoppar ner i den där gigantiska resväskan och funderar på hur mycket man egentligen kan få plats med om man bara vill. Jag är en mästare på att överpacka ska ni veta. En mästare.

Mannen är lika imponerad varenda gång.

 
 

AT2B5502

 
 

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en semestervecka som jag gör den här gången. Känner man inte alltid så? Kanske. Men den här gången kan jag nästan sprängas av längtan; kan inte sluta tänka på dessa oceaner av tid som ryms i en hel vecka och hur skönt det ska bli med värme mot kroppen och svalkande vatten. Och Buses glädje, såklart, den som varvats upp sen i början av året då resan bokades och som nu nästan svämmar över ju närmre vi kommer.

Så ja; jag packar redan.

Medan tjejerna går runt och piper (eller ja, mest Tooka – hon hatar när man packar) och medan solen kommer tillbaka igen och smyger sig in genom de fönster som igår var strimmiga av regn.

En vecka kvar. En.

Jag tror jag går sönder litegrann.

 

slut

17 kommentarer till “Att packa som en dåre.

  1. Härligt med semester! Själv har vi rest så mycket det senaste året att vi numera packar kvällen innan avresa:) Här vill nu sonen bara hem till Sverige. Han har tröttnat på sol och pool och vill kunna hem och cykla och sparka boll med kompisarna.
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  2. Hihi, oh jag vet känslan 🙂
    Lille woffsingen..hon anar att ni ska resa bort 🙂
    När jag va yngre, så såg man fram emot party och blisåbrunsommöjligt inför en resa.
    Numer ser jag fram emot att koppla av, inga måsten, ingen mathandling, bara lazy days 🙂
    Kram på dig!

  3. Åh, golvad av er helt makalösa golv:) så himla vackert!!!!! Jag vill också ha det där fina golvet nånstans… Det blev så fint och det passar verkligen in hemma hos er. Kan inte se mig mätt på foton av nya golvet. Semesterlängtan härligt det med, själv packar jag för en weekend i Liverpool med gubben min. Kramar

  4. Underbara blogg!! Blandar högt å lågt, personligt å offentligt. Blir såååå glad av att läsa denna 🙂
    Tänkte höra var ni hittade den underbara kranen i köket? Den som din man prompt skulle ha.. Jag tror att vi åxå prompt ska ha en sån, för den är urtjusig!

  5. Jo, man längtar nog alltid efter semestern men jag tror man längtar lite extra när man åker så där lite utanför semestertid. Jag hoppas ni får det UNDERBART!!!
    Kram Helén

  6. Stackars Tooka, hon känner nog igen rutinen. Var är flickorna när ni åker bort, hos din mamma? Just packningsfasen är ju så härlig, och det är ju lätt att överpacka. Kram Annika

  7. Vart är det ni ska? Låter superskönt med semester. Vi ska inte ha våran förrän i augusti.. lååång tid tills dess! :/

  8. Åh, den där längtan och drömmandet inför en resa…. …finns det något bättre? Hoppas ni får det underbart!

  9. Åh vad mysigt att få komma iväg på solsemester när det är som ruggigt höstväder här hemma. Och överpacka? Kan man det? Man vet väl aldrig vad man har nytta av 😉 🙂

    You go girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg