Att låta bilderna tala.

 
AT2B1434
 
AT2B1437
 
 

Det har varit en sånhär dag idag.

Sömnig, blåsig och med lite trötthet liggande runt kanterna som skuggor gör runt en möbel. Jag har varit långsam i tanken, nästan tom. Det blir så ibland, orden tar slut och hjärnan får syssla med annat istället. Som att arbeta med min hemsida och svära lite åt tekniken när det inte går som jag vill, och som att då och då ta en paus och tvinga benen att vandra runt lite så att syre ska komma till och kanske väcka mig en aning ur onsdagskoman.

Men, jag har en vinnare åt er i Phax-tävlingen! Så kul att så många av er ville vara med. Vinnaren blev Eva-Marie, yay! Du har mail, tjejen.

Och jag ska återgå till hemsidan och till att kanske äta chips från två påsar samtidigt, mest för att det är gott.

Man får göra sånt också.

 

slut

6 kommentarer till “Att låta bilderna tala.

  1. Fint! Skönt det med, för mig menar jag. Mitt uppe i absoluta slutspurten av 2 terminen på mastern och när orden krumelurar sig på skärmen tar jag en kort paus och kikar in på din blogg (och kokar en ny balja tevatten). Så mysigt! Ja, alltså, bilderna mer än uppsatsen (även om den artar sig). Trevlig långhelg!

  2. Älskar när tjejerna är med på bild och interiören så klart! Tusen tack för all inspiration och härlig energi!!

  3. jag älskar dina ord!Men jag älskar också dina bilder. och det vore helt ok att bara blogga bilder de dagar du känner att orden tryter, för till dina bilder behövs inte alltid ord! så begåvad är du! <3!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg