Att vara bortskämd med solsken.

 
AT2B1721
 
 

Jag vet inte hur ni har det i resten av landet, men här i Skåne har vi badat i solsken de senaste dagarna. Vi har verkligen blivit bortskämda med värme och försommar och en trädgård som dränks i ljus även på kvällarna. Idag är inget undantag; när vi varit på äventyr har vädergudarna följt med och gett mig små, ljusa strimmor i huden efter linnets axelband. Som ett slags minne över glada dagar.

Det är så skönt att man smäller av.

 
 

AT2B1728

 
 

Men nu är vi inne igen;

sitter i sängen bland kuddar och dun och prasslar med återstoden av gårdagens godis och dricker Snapples som är isande kall och ser på Upp! – en enastående söt film som jag verkligen kan rekommendera om ni ännu inte sett den.

Buse är lyckotrött och gosig efter dagens eskapader och ligger varm mot mitt bröst och vickar med tårna i täcket och skrattar då och då till när något roligt händer.

Meningen med livet? Kan vara just det här. En söndag med en älskad strax intill och en prasslande godispåse inom räckhåll.

 
 

AT2B1734

 
 

Så det är så vi avslutar den här dagen.

I lugn och med solens värme hängande kvar i luften utanför, och med en film som får en Buse att fnittra och med dagens äventyr ännu kvar i kroppen. Men vad vi gjort tar vi imorgon när jag hunnit igenom bilderna.

Nu ska jag njuta söndag.

 

slut

11 kommentarer till “Att vara bortskämd med solsken.

  1. Låter så härligt. Här i Helsingborg fick vi värsta regnet mellan 14:30 – 16:00 typ. Åska och regna så att man knappt kunde se ut genom fönsterna. Men nu är solen framme igen och det är riktigt fint söndagsväder.
    Kram.

  2. Hej Emma! Vad mysigt ni har det! Du gjorde ett så roligt inlägg om barnkläder och dina favoriter, kan det ha varit i vintras? Om det skulle ha tid och lust skulle jag uppskatta ett liknande inlägg om dina sommarfavoriter. Älskar Buses stil och har själv en liten pojke! Ta hand om er, kram

  3. Åh, visst är det här sommarvädret underbart. Vi har också haft fint väder här i Småland. Livet blir så mkt lättare och man kräver inte så mkt mer än att vara ute och pyssla. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg