Att vänta besök.

 
AT2B2529
 
AT2B2611
 
AT2B2605
 
 

Vilken sommardag det har varit!

Vi har levt ute i trädgården och njutit av solen; jag har tvättat och hängt ut det för att torka och alla växter har fått en dusch av vatten för att inte torka ut av värmen. Och frukosten åt jag ute; en skål med grekisk yoghurt, honung och blåbär. Jag tröttnar aldrig på det där.

Såna här dagar är livet, inte sant?

Iallafall för mig. Jag känner att jag lever, och det på ett bra sätt.

 
 

AT2B2511

 

AT2B2595

 

AT2B2687

 

AT2B2602

 
 

Det vackra tyget i guld och vitt, och kuddarna som skymtar, hittade jag här. Blev så förälskad i det orientaliska, mjuka och de passar perfekt ute i trädgården på dagarna och som tunna överkast i sängen eller soffan på kvällen. Tänk vad tyger kan göra mycket för en känsla.

Och ikväll väntar vi besök!

Vi ska grilla och dricka gott och i kylen ligger allt i marinad och väntar, och det står en efterrätt på ett fat och liksom ropar på mig genom kylskåpsdörren. Och jag ska duka upp ute i trädgården i väntan på gästerna och det finns få saker som är så roliga som det; att bära fram och förbereda och pynta och sen ta emot några vänner för en lördagskväll.

Och Orange is the new Black har ju kommit med säsong två! Så sent ikväll ska jag krypa ner mellan täckena med en skål godis och frossa i avsnitt efter avsnitt tills ögonen blir sömniga och helt enkelt inte orkar mer.

Åh.

Det blir en bra dag, det här

 


klänning | MoC
utemöbler | hemmasnickrade
solsäng | tine k

 

slut

8 kommentarer till “Att vänta besök.

  1. Ha det så underbart trevligt ikväll! 🙂 Varför har jag ingen koll på den där serien du pratar om?? Hmm, måste checkas upp snarast… Kramar!

  2. Hej Emma ! Brukar aldrig skriva men måste bara berätta att jag följt dig i snart ett år nu ! Du skriver så bra Vackert , enkelt levande man mår helt enkelt bra i själen av att läsa dina inlägg …. Tack du förgyller min dag … Tack

  3. Så vackra textilier, och till fina priser 🙂
    Underbara vackra bilder som alltid och du, stor applåd för de hemmasnickrade möblerna, oerhört impad!! Übersnygga!

    Kram kram

  4. Hej!
    Jag beställde den där underbara klänningen för tre veckor sen. Jag ville bara fråga dig om det tar lång tid att få hem den?
    Och tack igen för dina underbara bilder/ord och all glädje de ger mig 🙂
    Med vänliga hälsningar Lisa Erixon

  5. Tack så mycket, då vet jag att den antagligen är på väg 🙂
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg