Att undra vart värmen tog vägen?

 

AT2B6851
 
 

Ja-a. Vart tog värmen vägen? De senaste dagarna har varit tjockare-tröjan-på-dagar och det känns att kroppen snabbt har blivit ovan vid kyliga vindar och noppigt skinn. Och jag kan inte låta bli att sakna den, solen, och vad den för med sig.

Utedagar, värmedagar, stillhetsdagar.

Nu är det som om sommaren redan svept förbi. Även om jag vet att det inte är så. Vi har mycket kvar, mer än hälften.

 
 

AT2B6842

 

AT2B6849

 

AT2B6841

 
 

Jag njuter ju så av sommardagarna.

Av hur plantorna växer och hur det lilla växthuset nästan ångar; hur solbädden tar emot med varma lakan och två kuddar. Och hur trädgårdsslangen alltid är framme, redo. Men som sagt; det kommer väl igen. Vi har tid på oss.

Och idag är det tisdag och jag ska in till kontoret, och på ett kontor har man i vilket fall ingen nytta av solstrålar eller solsängskuddar – inte sant? Jag tänker så.

Snart är sommaren tillbaka.

 

slut

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att undra vart värmen tog vägen?

  1. Jag är alldeles säker på att den väntar runt hörnet, SOMMAREN. Oavsett väder så är det ju sommar ändå, Ljuvligt.
    Vackra sommarbilder du bjuder på!
    Kram Christina

    1. Om du läser tillbaka lite så har jag förklarat 🙂 min gamla arbetsplats har hyrt in mig som konsult så jag är på mitt gamla jobb på förmiddagarna, dock inte som anställd.

  2. Vi har inte haft någon värme på flera veckor nu. Och jag längtar verkligen efter sol och värme. Sol är det visserligen men kallt så in i sjutton. Här är det tjocktröja på hela tiden. Hoppas vi snart får värme allihop, det behöver vi. kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *