Att ha solrosor nickandes bredvid dörren.

 

AT2B1790
 
 

Nu har de slagit ut!

Solrosorna jag och Buse planterade som frön för vad som känns som evigheter sen, och som under månaderna har skjutit i höjden lite varje dag. Precis bredvid dörren står dom; två på varje sida, och hälsar välkommen när man kommer hem.

Tänk vad det gör mycket, egentligen. Med blommor och färger och vildvuxenhet.

Och idag är det onsdag och jag ska till jobbet för att sen möta upp mannen och med släp bege oss runt för att hämta upp lite möbler. En soffa vi hittade på Blocket, ett bord från auktion och ett skåp ska konkas in, köras hem och placeras någonstans där det kan stå i två veckor utan att ta upp hela huset. Det kan bli spännande.

Och just det! Jag har en vinnare i tävlingen med Deseos – och det blev kommentar nummer 8 (Maria) som kammar hem vinsten. Grattis! Du kommer att få mail från Deseos snart.

Ha nu en fin dag, vänner. Det ska jag sikta på att ha.

 

slut

5 kommentarer till “Att ha solrosor nickandes bredvid dörren.

  1. Det ska bli så himla spännande att följa er Dröm! Något jag beundrar av dig är att du ”bara gör”! Det är något jag måste lära mig…. Jag är fantastiskt bra på att drömma, planera, fundera och veta hur jag skulle vilja ha det….men att därifrån ”göra”….där är steget långt ibland. Jag hindras av funderingar som ”men tänk om jag inte kan….”, ”tänk om det inte blir bra….”, ”tänk om det inte blir som jag tänkt mig….”, ”tänk om jag gör fel….”…. Otroligt dum, och övning ger färdighe! Så…jag övar! Och inspireras av dig! 🙂
    Kram på dig!

  2. TACK finaste du för vinsten!!! Den gjorde min dag! (och minst ett par till!!) Återkommer med rapport om mitt alldeles egna giftemål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg