Att göra en favorit igen, fast en mindre och utan foto.

 

1579913_10151869658156994_1695029079_n1

foto: matilda kreem

 
 

Nu är jag hemma.

Efter att ha arbetat och sen flängt till Nordsjö på Limhamn för att bunkra upp med färg till nästa veckas start på Drömmen, så har vi äntligen kommit hem och har ätit sushi och kan börja landa. Phju. Det är ju en hel del som ska planeras och fixas inför en sommardröm.

Och imorgon åker jag med Banditen till Karlsborg, för att hjälpa Jenny med hennes nyöppning av Modesto. Kom ni ihåg förra sommaren? Då såg det ut såhär; jag och Banditen och Inredningsfrun i höstkläder – i full färd med att plåtas för höstkollektionen som var då. I år ska vi inte göra nåt sånt och är tyvärr utan Inredningsfrun, men vi ska ha en helg tillsammans och njuta av kanalen och på söndag smäller det. Nyöppningen.

Så bor ni i krokarna eller har vägarna förbi så kom! I gamla Salong Egos lokal hänger vi mellan klockan 10-14 och skålar in den nya lokalen. Hon kommer ha 20% på hela sortimentet också, så man kan nog hitta en hel del fynd.

Så kanske ses vi på söndag? I annat fall ses vi ju här inne, och alla dagar fram tills dess.

Men nu, nu ska jag sjunka ner i soffan och pusta ut.

Torsdagkoma deluxe väntar.

 

slut

2 kommentarer till “Att göra en favorit igen, fast en mindre och utan foto.

  1. Gud så läckert foto, älskar färgerna och ni är jättefina. Din högra hand ser lite rolig ut, som om den blivit kortad ( ja, jag förstår att armen är bockad). Kram Jess/Style de Vie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg