Att vara framme.

 

AT2B1917
 

 

Karlsborg är vackert även i år.

Vi kom fram efter att ha fått hoppa av tåget i Jönköping och hyra en bil (det skakade för mycket för min Bandit, det var inte hållbart att sitta kvar) och sen köra den sista biten upp med en påse lösgodis mellan oss och radion helt av för att kunna fortsätta prata.

Och nu är vi inkvarterade och har sovit första natten, med måsarnas skrikande utanför och det svaga mumlet av röster som letade sig upp från människorna som lämnade Allsången och begav sig hem.

 

 

AT2B1913

 

AT2B1909

 

AT2B1919

 
 

Vi gick ut och åt på Idas Brygga; en vild samling av godsaker som färska räkor, pommes frites, aioli, pulled pork och tomatsalsa – vi mer eller mindre plockade från varandras tallrikar där vi satt och planerade vad vi skulle göra idag och hur resten av helgen skulle spenderas.

Tre kvinnor vid en kanal där solen stod varmt gul över trädtopparna och Danny skrålade några hundra meter ifrån –

ibland behöver det inte vara mer avancerat för att det ska kännas som semester.

 

slut

10 kommentarer till “Att vara framme.

  1. Den där rakhyveln – EFI – intygar också dess storhet! Jag har fått Efi Intuition på lådan i många år men ska nog haka på och prova Hydro Silk nu. Tack för tipset!

  2. Emma, jag tror inte att du förstår hur mycket du ger och skapar genom att berätta om dig, ditt liv och dina tankar. Genom dig har jag sakta fått ett nytt synsätt på livet, lärt mig att ompriotera, njuta av de små sakerna i livet, se vad som betyder ngt och ta hand om det. Genom dig har jag lärt mig att njuta av mina barn, min man och mitt liv. Du skriver alltid så vackert om ditt barn, hur du njuter av stunderna med honom, man kan se kärleken till din man och du beskriver alltid lika vackert din mans kärlek till dig. Jag förstår mycket väl att du också har dåliga stunder i ditt liv, men du verkar ha en förmåga att fokusera på det vackra. Jag beundrar din förmåga att se lösningar. Som tex när du ser att din vän lida på tåget, istället för att bara tycka synd om henne och säga att det ordnar sig nog så löser du problemet. Skulle kunna skriva mycket mer, men ville egentligen bara säga att du genom din blogg betyder oerhört mycket för mig. En fantastisk människa! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg