Att få ändrade planer.

 

AT2B2996

 
 

Imorgon skulle ju vi åkt till Rhodos en vecka.

Men, det verkar bli lite ändring på den saken. Buses öron är det ju ofta problem med som ni vet, och nu buktar andra trumhinnan och att sätta honom på ett plan med det (och en spräck trumhinna) är inte riktigt okej. Han bör inte flyga, helt enkelt, och han bör inte få vatten i öronen – allt som onekligen sker när man ska vara borta en vecka bland pool och hav och flygresor. Även om han är nästan som vanligt, bara lite trött.

Så vi stannar väl här, då. I Drömmen. Vilket är hur mysigt som helst på ett sätt – fast fortfarande lite svårt att ställa om sig från packade resväskor till att inte åka.

Men det blir bra, det här också. Buse slipper ha ont på en flygresa, vi får en extra Drömmen-vecka och sjön ligger ju bara några hundra meter bort.

Man får göra det bästa av saken helt enkelt.

Så tjahapp. Ni kommer inte få se palmer och kristallklart vatten den närmaste veckan – men ni får hänga med oss här istället.

Det får gå fint det också.

 

slut

22 kommentarer till “Att få ändrade planer.

  1. Nämen usch stackars Leo 🙁 Och stackars er. Men med ett stycken öronbarn i bagaget vet jag hur det är. Inget att be för helt enkelt. Och vilken tur att ni har er dröm att vara i 🙂 Palmer och vatten och en helt fantastisk bar/restaurant har de byggt på Tropical beach här i Helsingborgnu…så dit får ni göra ett besök för att få lite utlandskänsla. Glöm inte att boka bord bara 🙂

  2. Ohh, lille Buse! Hoppas det går över snart, snart! Vet precis hur det är att ställa in en efterlängtad solresa… 🙁
    Men det kunde ha varit betydligt sämre än att få vara en vecka i Drömmen!

  3. Nämen stackars liten. Vilken tur att ni har drömmen nu att njuta av istället. Krya på honom o lycka till med drömmen! Kram Lisa S

  4. Åh lille busen, stackars. Tur ni har Drömmen. Ser fullkomligt fantastiskt ut. Kram till er alla. PS. Färgsprutan är jag något så djävulusiskt nyfiken på! DS.

  5. Trist, men än så härligare att få en extra vecka i Drömmen. Den ser verkligen ut som en dröm. Och min dröm intensifieras med att er blir verklig. Tack för att jag får drömma genom er. 🙂

  6. Be att få rör om han har öroninflammationer ofta. Har varit vår räddning med två öronbarn. Slippa svälja penicillin och när det rinner ur örat droppar man bara antibiotikasalva och det bästa inga trumhinnor som spricker och gör ont. Bada går utmärkt även men rör. Läs på Socialstyrelsens hemsida där finns en bra genomgång. Hoppas han snart är helt sig själv igen.

  7. Har tyckt att jag känt igen mig på bilderna du lagt upp……och vad jag kunnat se så har du isåfall nära både till Mjölknabbens fina bad och Kärrasand är också bra. Sen idag när jag själv skulle åka till Kärrasand och bada så helt plötsligt såg jag att där är ju det där huset jag känt igen 🙂 Jag är ju uppväxt bara en bit norrut (föräldrarna bor där) och jag själv bor norrut närmare stan.

    Välkommen till våra trakter 🙂 och ser du en tillsyningsman i keps, så är det bara min pappa som är fiskekortskontrollant 😉

    LYCKA TILL med detta fantastiska hus!

  8. Jag känner mig hemsk som blev glad av att läsa detta (inte att Buse mår dåligt, onej!!!) att ni inte sk aåka till Rhodos… 😉 Jag är så himla nyfiken på att de Drömmen växa sig till er! Vill ha massa massa MASSA bildere på utvecklingen där… rhodos kan ni ta sen tycker jag 😉 <3 Krama liten Buse och hoppas att det läker snart!!

  9. Lilla gubben då, fy vad tråkigt, men skönt att han inte verkar lida alltför mycket ändå..
    Mer fix och fokus på vackra skolan då, det tycker ju vi läsare är jäkla gött 😉

    Kram

  10. Så tråkigt att er lille kille är krasslig! Vi har också ett öronbarn, och jag kan varmt rekommendera Ystad lasarett om ni skulle behöva operera in rör någon gång. Vår dotter är inne på sin andra omgång rör, och vi har erfarenhet av ett par olika sjukhus. Ystad var bäst!

  11. Nej, men oj, hoppas Buse kryar så han blir helfrisk alldeles strax och kan bada i er sjö nära er härliga Dröm. Vi åker däremot till Rhodos imorgon – hade ju varit roligt att (kanske våga) säga hej till dig om vi ramlat på varandra… Tack för finaste bloggen (från mig som läser regelbundet och men inte brukar lämna kommentar).

  12. Stackars Buse! Det är inte så att han skulle bli hjälpt av rör i öronen? Vår son hade nio-tio öroninflammationer på elva månader när han var 1,5-2,5 år. Och fick då rör.
    Vilken grej säger jag bara! Har inte haft en öroninflammation sen dess! Och han fyller snart åtta 🙂 hans hörsel blev mycket bättre och han hörde ljud från tex bilar som han inte hört tidigare.

    1. Hans specialist vill vänta så länge som möjligt med rör. Nu har ju Buse varit problemfri väldigt länge innan det här kom, ett tag hade han problem var tredje månad typ :/

      1. Då är det inte så ofta som jag trodde. Det låter mer som dottern min istället. Hon klassas också som öronbarn, men har inte haft det lika jobbigt som storebror. Nu är hon fem och det har blivit mycket bättre de två sista åren. Så håll ut! Och krya på honom.

  13. Hoppas ni får en jättefin vecka tillsammans ändå, öronen till trots. Stackars liten! Kram till er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg