Att ha fokus på slutresultatet.

 

AT2B2782
 
 

Det är ju lite kaos när man renoverar.

Saker i kartonger överallt, sop-påsar, färghinkar och stegar i ett huller om buller. Och såhär sover vi just nu, i kvarlämnade våningssängar i ett rum som sen ska bli kontor och där fönsterna inte går att öppna eftersom de nån gång målats igen.

Men det är okej. Det gäller ju bara att hålla fokus på slutresultatet.

 
 

AT2B2954

 

AT2B2942

 
 

Och här och där ligger de.

Vackra saker som ska påminna mig om vad det är vi håller på att skapa. Som jordglobsmobilen ni sett innan (från Artilleriet) och en underbar korall (en hittepå, hittade jag här) som jag blev hejdlöst förälskad i när jag såg en bild på Instagram. Nej, min korall-och-snäck-period är inte över ännu, långt ifrån.

Och bara dessa små glimtar gör det möjligt att behålla fokus på slutresultatet, istället för att fastna i att inget är i ordning och att det finns mycket kvar att göra trots att vi redan hunnit med överraskande mycket.

Det här, oredan, är ju bara en kort, kort period av längden vi sen ska kunna njuta av resultatet.

 

slut

13 kommentarer till “Att ha fokus på slutresultatet.

  1. Det kommer bli så fint!!
    Hur gör du när du planerar inredning? Använder du moodboard, skissar du eller har du allt i huvudet? Var hittar du inspiration?

    Kram

    1. Jag utgår från huset, sen har jag allt i huvudet. Sparar bilder om jag snubblar över något vackert.

      Kram

  2. Hej!
    Beundrar din energi! Så spännande att se förvandlingen! Vad härligt det måste vara med den bedövande tystnaden du beskriver. Hur stor är tomten?

    Vänlig hälsning
    Madeleine

  3. Sååå spännande att följa din väg mot Drömmen. Vet ganska bra hur det känns, har en Dröm i S-land sedan några år…lycka till o fortsätt, detta kan inte bli fel. Kram AMrgareta

  4. Åh, verkar som att vi är i samma fas, i början av allting. Vi flyttade in i vår sekelskiftesdröm för en vecka sedan och jag kan inte tänka på annat än inredning och renovering, dock har vi stött på en del hinder men snart så är nog väggarna redo att färgsprutas, här med 🙂

  5. Så roligt att vi får följa med på resan! Och så fint att ha dessa härliga föremål som får hjärtat att slå lite extra och som påminner en om slutresultatet, tack det ska jag komma ihåg!:)

  6. Duktig!!!! Det är allt jag kan säga, jag som själv tenderar att bryta ihop och rulla mig i ångest på gräsmattan utanför huset om något mer än en dörr behöver målas/fixas… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg