Att kunna vinna en upplevelse utöver det vanliga.

 

winemakers JP 2014-1
 
 
 

Har du något särskilt för dig den 28 augusti? Hm? Inte?

Tycker du att Champagne är typ det bästa som finns, strax efter riktigt bra mat? Jamen dåså! Då är detta tävlingen för dig!

Som du kan se är det planerat en riktigt härlig kväll på den bästa restaurang jag vet; Johan P. Och i samarbete med dom kommer nu chansen att vinna en plats på den här middagen för dig och en vän! Du får alltså inte bara gå själv; du får dessutom ta med dig någon att uppleva det med. Ni får njuta god mat och dricka Champagne hela kvällen, och värdet är 995 kronor per person.

Bor du inte i närheten? Då kanske du känner någon som gör, och som du hemskt gärna skulle vilja ge den här upplevelsen till? Det går självklart bra att tävla å någon annans räkning också.

För att vara med behöver du bara:

1. Gilla Johan P på Facebook här eller på Instagram under @johanprestaurang.

2. Berätta/motivera vem du skulle ta med dig om du vann (eller vem du skulle vilja ge vinsten till) och varför.

Svårare än så är det inte!

Tävlingen pågår till och med den 22 augusti, alltså på fredag, för att vinnaren ska ha en chans att planera lite.

Lycka till!

 

starli

Rekommenderade inlägg

43 kommentarer till “Att kunna vinna en upplevelse utöver det vanliga.

 1. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar, älskar champagne! Men i huvudsak för att jag och min sambo har köpt vårt första gemensamma hus som kräver mycket renovering. Och det har varit en jobbig tid för oss som har kostat mycket pengar och mycket tid. Speciellt mycket pengar som gör att en kväll på restaurang ligger låååångt borta. Därför skulle jag vilja vinna och umgås med min sambo på ett trevligt sätt utanför flytt och renoveringskaos.

  Hälsningar Michaela

 2. Att få överraska min finaste vän med detta hade varit lycka! Hon kämpar med två små barn själv efter en trist skilsmässa. Helgerna hon inte har barnen jobbar hon extra för att få allt att gå runt. Egenligen borde det räcka med att hon jobbar som sjuksköterska som motevering…
  Min fina vän gör detta med ett leende och ett hjärta så stort att jag ibland blir vimmelkantig.
  Att få ha henne i mitt liv får mig vilja vara en bättre människa. Min största förebild.. min idol.
  Den kvinnan är värd all champange i världen!

 3. Jag skulle bjuda med min mamma. Vi ses inte så mycket som vi skulle önska då jag bor i Danmark, men den största anledningen till att jag vill bjuda med henne är för att hon skulle behöva få komma hemifrån lite. Hennes sambo fick en hjärnblödning under Midsommarhelgen och därefter har sommaren gått åt till att oroa sig för honom (under sjukhusvistelsen fick han både lunginflammation och hög feber och flyttades runt till flertalet avdelningar). Hon har haft en kämpig tid på jobbet och äntligen blivit sjukskriven, för att ha krafter till att ta hand om sin sambo. Idag fick sambon en ny hjärnblödning och allt är ovisst. Därför tror jag att hon skulle må bra av att få komma ifrån sin vardag för en kväll.

 4. Jag vill så så så så sååååååå gärna bjuda min mamma på finmiddag! Hon är min stöttepelare i livet som alltid finns där och som bjudit mej på oäääändligt många fikor. Det handlar ju inte om att ge tillbaka vad hon gett mej, och tacksamhet visar jag ändå men det vore ändå så kuuuuuul både att få vara den som bjuder och att ha en fin kväll tillsammans, med vad som verkar (efter vad jag sett på instagram) vara riiiiktigt god mat! Vilket vi båda älskar, (who doesn’t 😉

 5. Åhh jag skulle så gärna vilja vinna!!
  Inte minst för att jag och min man gillar champagne och god mat utan även för två andra stora anledningar!
  Dels firar vi bröllopsdag 27/8 och det skulle ju bara vara toppen att få fira den på Johan P.
  Den andra anledningen är att jag skulle vilja överraska min underbart duktiga man som precis blivit advokat! Belöning för mycket hårt arbete!
  Åh vad jag skulle vilja vinna. För att fira livet och kärleken!!

 6. Det tog nästan 42 år att finna min STORA, lugna, trygga kärlek! Vilken lycka nu! Så härligt det hade varit att få överraska och smita bort en stund från vår vardag som innehåller jäkt och jobb och ”vad ska vi äta idag” och tvätt och ungdomar och att bara få mötas i dörren ibland när den ene kommer hem och den andra kommer hem och ja, allt det där som vardagen innehåller! ♡

 7. Min kompis Elin bor i Malmö, jag själv i Katrineholm. Nu har det gått något år sedan vi sågs, och om jag vinner svischar jag ner med x2000 och tar med henne på restaurang 🙂

 8. Vill gärna bjuda min älskade man:-)Med stressig vardag/renovering av hus/jobbpendling och ett barn på 7 år som alltid är med oss hade lite ”egentid” tilsammans med fantastisk mat och porlande Champagne satt fart på romantiken i vårt förhållande!

 9. Den jag hade tagit med hade varit min far 75 år fyllda & som hade ånjutit en sådan kväll på bästa möjliga sätt. Med ett stort leende på läpparna och med hummer och champagne ända in i kranskärlen (om det nu är möjligt) Mannen som lärde mig köra bil i uppförsbacke, som alltid tog in hästarna när det var regniga dagar så jag slapp, som envist förhörde mig på läxorna fastän jag inte hade pluggat, som hämtade mig med traktor vid bussen när vintern var som värst, som tog sig tid att prata med och lyssna på mig varje dag, som gav mig en egen gris…och häst, som alltid gett goda råd längst vägen, som alltid ALLTID funnits där i stort och i smått, i det stora och i det lilla & aldrig aldrig pratat skit om min mor.
  Så en kväll för att hylla honom för det stordåd han gjort för mig och mina tre systrar hade varit som en klick smör på en majskolv … magiskt bra!

 10. Min vän är en fantastisk vän som skulle behöva ett avbrott från vardagen och alla bråk med sitt ex. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det är att inte ha samma värderingar och ändå behöva samarbeta eftersom de har ett barn ihop. Det har INTE varit en lugn o skön semester för henne. Önskar så att hon skulle få vinna en kväll med god mat o favorit-drycken champagne så hon kunde koppla bort allt för en stund. Vem hon tar med sig? Mig förhoppningsvis 😉

 11. Jag skulle gärna bjuda med min man. Han bjuder ofta ut mig på restaurang men jag har inte resurser att bjuda tillbaka, så det skulle va gott att få bjuda med honom på en av Malmös fräschaste restauranger!

 12. Är man helt galen och fräck om man tänker på sig själv i första hand? Det händer ofta att jag blir riktigt avundsjuk på andra som får små presenter, fina middagar, överraskningar mm, men det är bara att acceptera att min man inte riktigt ”kommer till skott” med sånt. Han är inte en överraskningarnas man och inte speciellt romantisk, men han är min och jag älskar honom! Tänkte som så, att om han vinner en sån här fantastisk gåva, så kanske det blir jag som får följa med! Fiffigt, eller ego – jag väljer att se det som fiffigt!

 13. 1. Gillar redan på fb.
  2. Om jag har turen att vinna, ska jag bjuda med mig en god vän och njuta fullt ut av god mat och dryck! Jag äter sällan ute så det tycker jag att jag är värd!

 14. Mina intressen är mat, resa, inredning och kläder. Precis som alla andra kvinnors 😉 Men framför allt är jag såå svag för upplevelser. Jag säger ja till allt som jag aldrig ha gjort innan, bara för att få smaka på hur det känns. Sedan jag var 17år gammal, började jag resa. Jag kommer ifrån en stor familj då vi är 6 barn. Inte så lätt att ger oss turer hit och dit. Men i alla fall… I somras var jag i Italien med min ”plastpappa”, han bjöd på två veckor med otroligt god mat, vinprovning, fina hotell m.m. Nog att jag gillar mitt ”vanliga” hederlig liv, så är lyx alltid välkommet. När jag kom hem visade jag bilder för min blivande sambo på allt gott jag hade ätit under resans gång… Han glädjes med mig, men jag kunde se en viss besvikelse och längtan att få uppleva samma då han också gillar mat och dryck väldigt mkt. Vi har i veckorna köpt hus, mitt gamla barndomshem som håller på att få sig en hel total make over. David och jag träffades förra året i april. Efter sommaren flyttade jag till Schweiz för att plugga, och vi höll kontakten. I feb flyttade jag hem till Sverige och vi blev tillsammans på riktigt och bestämdes oss nu för att köpa hus…. Första gången jag bjöd han hem till mig, fick han viltgryta och en himla massa kärlek…
  I allt prat om vilken frys man ska köpa, till vilken sängram vi ska ha etc, så hade det varit underbart att sätta hos på tåget ner till Malmö för att avnjuta denna måltid, få klä upp oss, hålla handen och visa kärlek och omtanke för varandra, möjligtvis ta in på hotell och bara vattna på vårt nykära förhållande.

 15. Jamen vilken grej! Favoritrestaurang no1 i Malmö.
  Jag skulle givetvis ta med maken eftersom han har semester, jag skulle vilja överaskningsfira honom då han börjar nytt jobb den 1 september.
  Ha de gott. Kram, Catarina

 16. Jag skulle så gärna vilja vinna en kväll med champagne och god mat. Så jag kan bjuda ut min älskade sambo för lite tid för oss två. Både han och jag älskar champagne, så det här skulle vara den ultimata överraskningen!

 17. Åååå, tänk om jag kunde kamma hem detta!! Då skulle jag ta med min nya pojkvän och fira lite förtidig 3-månaders-tillsammans-dag! Vill så gärna ge honom något speciellt för allt han gör, är och står för. Han kom in som ett wild card och hela mitt liv blev så mycket bättre efter 3 års singelliv med halvskumma dejter och singelsiter.
  Gillar på fejjan så klart!
  Och håller alla tummar jag har!

 18. Detta skulle jag så gärna unna min man. Han har precis tagit ett stort steg efter många års betänketid att säga upp sig från sitt eget. Ett stort steg men insett att man har bara en hälsa och småbarn en gång. Jag är stolt, och det bästa han vet är just skaldjur och champagne. Kan man ”starta” och fira det bättre? Nej… Gillar självklart på FB och håller ✊✊.

 19. Eftersom att jag själv inte bor i fina Skånelandet, skulle jag vilja passa på att få möjligheten att ge bort upplevelsen till en av mina närmaste och äldsta vänner och hennes respektive. Att få ge tillbaka lite av all hjälp och stöttning som jag har fått av min fina, omtänksamma, generösa och givmilda vän skulle göra min dag och sannerligen även hennes och hennes mans dag eller rättare sagt kväll.

 20. Men så underbart det vore! Vi har precis gift oss, jag och min man. Helt i smyg efter att ha varit tillsammans i 18 år. Då vi valde att äta bröllopsmiddagen hemma så skulle det här vara en alldeles underbar sak att få göra tillsammans 🙂
  Nu håller jag tummar och tår för att jag kan få överraska min nyblivne make med champagne och skaldjur!

 21. Fisk, Skaldjur, Champagne och min Tobias på ett och samma ställe, det hade varit en alldeles alldeles underbar kombination.
  Typ som en bal på slottet…
  Det skulle vara så underbart att bara sitta ner, få njuta av god mat och bubblande dryck med det bästa sällskap jag kan tänka mig. Att få en liten mysig paus tillsammans mitt i vardagen med jobb, veckopendling, dagishämtning och all logistik som tillhör livet. Att hinna med att njuta och att få chansen att hålla kvar sommarkänslan en liten liten stund till…. Att ha något mysigt att minnas under höstveckorna när vi är på varsitt håll med 15 mil emellan oss….

 22. Hej!
  Jag vill vinna för att jag är uppvuxen på västkusten, sambo med en skåning som bott 10 år här uppe nu, men som via sitt jobb hamnat i Malmö under ca 3-4 dgar i veckan. (Vi köpte tom en lägenhet och njuter båda två av denna härliga stad.) Är dock skeptiska till en skaldjursrestaurang i Skåne…snobbigt ja veet…men så är det. Överbesvisa oss gärna:)
  Och grattis till er fina sommar hem!

 23. 28 augusti är det prick tio år sen jag träffade min sambo <3.
  28 augusti är också vårt förlovningsdag, tio år nästa år.
  Vi har två barn och gör aldrig något för oss själva, dethär vore ett perfekt sätt att fira våra tio år ihop och bara vara ett par en liten stund.

 24. Ååhhh vilken drömmiddag!!
  Finns ett självklart alternativ på vem jag skulle ta med mig…. Min underbara syster som stått vid min sida i snart 30 år!! Hon är den finaste (min enda) syster & inte minst den bästa vän man kan tänka sig! Hon finns där för mig i vått och torrt, och jag detsamma för henne…. det har verkligen de senaste åren bekräftat. Vi har bara kommit närmre varandra med åren o med alla erfarenheter..
  Min syster ska avsluta sin föräldraledighet efter sitt andra barn tidigare än hon tänkt sig för att börja nytt jobb den 1 september. Denna middag på Johan P hade ju varit ett perfekt sätt att fira detta!!
  (Dessutom fyller hon år på lördag och detta hade ju dessutom blivit en fin present till henne..)

  Hoppas, hoppas, hoppas!!!! 🙂

 25. Att gå ut och äta en så fabulös middag hade ju varit helt underbart. Självklart skulle jag och min man gå ut- uppklädda upp över öronen- och fira oss själva! För det är vi värda!

 26. Åh vilken härlig tävling. Eller snarare vinst kanske. Jag önskar så att jag kunde få vinna just denna. När vi for till Malmö i juni innan vidare avfärd mot Florida hade jag lovat maken ett besök på Johan P. Min make är kock och har genom mitt läsande av din blogg blivit så intresserad av restaurangen. Tyvärr blev vår lille son sjuk i 40 graders feber och halsont under resan ner och vi fick nöja oss att krascha ihop på hotellrummet. Att sedan jag fyller 45 år dagen innan, dvs 27/8, skulle ju kunna bli makens bästa födelsedagspresent till mig då.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/19/ar-du-mor-an-knubbis/

 27. Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta åt min storasyster som bor i Ystad. Min syster och hennes man firar snart sin bröllopsdag och de gör aldrig något bara de två eftersom de har fyra barn. Det var säkert minst tio år sedan de var ute på en finrestaurang. Så det hade varit fantastisk om jag kunde vinna detta åt dem så att de kan få en riktigt fin och lyxig bröllopsdag.

 28. Inte utan att man önskar att man bodde söderöver men tur för mig att min underbara vän gör det. Vilken grej det hade varit att få överraska med en sådan vinst till ett par som verkligen uppskattar dofter, smaker, bubblor och skulle behöva en paus i vardagen från husrenovering och småfötter. Håller tummarna!

 29. Jag är ju tillsammans med en man som tycker att det här med fisk inte är så spännande, och jag tror att det beror på att han helt enkelt inte fått uppleva riktigt god fisk under sin uppväxt, och sen hållt sig borta från det som vuxen. Därför vill jag ta med mig honom för att förändra hans syn på fisk som maträtt, och det gör man nog bäst på ett ställe som Johan P med ett glas bubbel i handen.

  Följer på instagram!
  kram /iris

 30. Gillar på FB sen tidigare 🙂 Jag önskar att jag fick njuta av denna middag med mannen. Vi firar 25 år tillsammans i dagarna och vad skulle passa bättre att överaska med än detta?
  Kram

 31. Vilken fin tävling. Jag önskar av hela mitt hjärta att få vinna och få äran att tamed mig maken på en romantisk kväll. Så underbart det hade varit. Nu byter vi av på föräldraledigheten för minstingen här hemma (nr4 i skaran) och här tryter tålamodet. Behovet av en utekväll är enorm efter amning och graviditet. Det hade varit underbart att få vinba Emma och Johan P.

 32. Jag skulle vilja vinna detta till min sambo och mig. Vi fick en lite dotter i juni och det hade varit perfekt att spendera sin första ensam dejt som föräldrar på Johan P. Och verkligen ta sig tid för varandra igen:)

 33. Jag skulle ta med mig killen jag precis träffat. För att jag är nykär och när man är nykär behöver man champagne. Det matchar så fint med alla bubblor i magen <3

 34. Jag skulle vilja ta med mig min make för att han är värd en underbar middag! Han fixar alltid iordning min och barnens middag varje morgon så när jag hämtat dem från dagis är det bara att värma och äta. Vardagslyx!!

 35. Jag har sett dina fantastiska bilder när du har varit på Johan P. My God, en dröm och smakupplevelse! Jag tar med min dotter. Hon är en älskare av fisk och skaldjur och behöver verkligen denna upplevelse.

 36. Champagne och skaldjur är det bästa som finns och jag vill ju så klart njuta av det med min man. Skulle vara ett perfekt sätt att förlänga sommaren och minnas vår semester i Frankrike.

 37. Jag skulle ta med mig min underbara väninna Maria som alltid ser till att alla runt henne har det bra. Att få ge henne vardagslyx av detta slaget vore sååå härligt! Tack för denna tävling! 😀

 38. Jag hade inte tagit med grannen
  Utan istället bjudit med mannen
  Han som flyttat över Atlanten
  För att vinna sin kvinna
  Men aldrig kalla henne tanten.

  Han förverkligar min dröm
  Han är alltid mjuk och öm
  Med honom blir vinsten värd det det dubbla så
  På Johan P vill vi bubbla och snubbla

 39. Jag fyller år dagen innan och tänkte fira det med min man men inte kommit på hur. Min man är duktig på att hitta på grejer till mig så det skulle varit roligt att för en gång skull kunna överraska honom tilllbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *