Att ha blivit dyngsur och torr igen.

 

AT2B7415

 
 
 

Det var lite blött igår. Kan man säga.

Jag skulle ju till Ystad och fotografera och träffa Banditen, och just igår ville inte Buse vara på dagis någon timme. Han var så trött på morgonen efter semestern och nu har jag ju faktiskt en helt annan möjlighet att ändra dagarna, så han fick följa med. Jag kan ju omöjligt ha honom med på en fotografering, det hade varit high life, men eftersom jag skulle vara i Ystad så fick han följa med och stanna hos Banditen under tiden jag fotograferade – och istället för att åka hem direkt sen så bestämde vi oss för att göra en dag av det.

Jag, Banditen, Buse och flickorna.

(På bilden skulle vi bara snabbt ut och ta lite lunch. Just då öppnade sig såklart himlen och vi hann bli dyngsura – jag hade bara slängt på mig kavajen för att gå 300 meter, inga regnkläder här inte. Det är ju inte klokt vad det kan regna mängder på så kort tid!).

 
 
 

AT2B7452

 
 
 

Vi åkte till Ystad Djurpark!

Där kunde vi köpa ett Buseparaply i entrén till Buses stora lycka, så nu var både han och jag rustade för fler skurar.

 
 
 

AT2B7480

 
 
 

Vackra Banditen.

 
 
 

AT2B7471

 
 

AT2B7460

 
 
 

Och Buse fick klappa djuren, iallafall några få. På tok för få för hans smak visserligen (han ville klappa bison och struts och stork och allt möjligt) men ändå. Lite klappande blev det allt. Och han var dessutom smashing i regnstället från Mini Rodini som jag är så glad att jag köpte lite för stort förra året så att det faktiskt passar i år igen.

Jag vill också ha ett knallgult regnställ med pingviner.

 
 
 

AT2B7456

 
 
 

Halleda vad det blåste. Men det var uppehåll, iallafall.

 
 
 

AT2B7474

 
 
 

AT2B7484

 
 
 

AT2B7488

 
 
 

Och så blev en vanlig tisdag en lite bättre tisdag med Ystadsbesök, djurparkspromenad, köttbullar och spännande väder.

Precis sådär som tisdagar behöver vara ibland.

 
 

 

kavaj | gammal h&m    byxor | isacouture 

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha blivit dyngsur och torr igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *