Att bege sig mot Drömmen!

 

AT2B3004

 
 
 

Ja, det blev ett utropstecken på den här rubriken, för nu är jag äntligen på väg tillbaka till Drömmen!

Jag kör upp med Buse idag för att släppa in muraren och njuta av skogslugnet och ha en helg, bara Buse och jag. Tyvärr kan inte mannen följa med, han jobbar jour, men det kan vara fint att vara bara jag och Buse också. Det är ju inte så ofta vi tar en minisemester ihop på tu man hand. Och de närmsta tre helgerna efter den här är bokade med annat sedan innan och jag kan liksom inte tänka mig att inte åka dit på så lång tid.

Så i eftermiddag öppnar vi äntligen de där stora, blåa dörrarna och säger hej till huset igen och känner av om det är för kallt i luften för att åka och bada.

Åh.

Som jag längtat!

 

slut

14 kommentarer till “Att bege sig mot Drömmen!

  1. Alltså de där salukihundarna – så underbara! Jag hade aldrig sett en saluki innan jag började läsa din blogg (som är helt fantastisk) men som komplement till min sambos tre jakthundar har jag blivit väldig sugen på att ha en sådan liggandes och drälla i min soffa! Älskar din blogg och dina fina bilder, mycket inspirerande på ett naturligt sätt!

    //Karina B.

  2. Låter underbart!
    O dessutom tror jag det är hälsosamt att man kan vara ifrån varandra som par ibland. Längta lite. O få den där egentiden med sitt barn.
    Njut av er helg nu!
    O så ser jag sååå framemot att träffa dig nästa lördag!
    Kram Anna

  3. Tur du har hundarna med dig. Jag har tillbringat helger utan min man på landet med barnen och kaninerna. Men jag har blivit lite mörkrädd nu på ’gamla’ dagar. Två rädda kaniner är inte mycket att hänga i granen när rädslan kickar in. Du kanske inte är mörkrädd nu alls. Lyckliga du i så fall.

    Fin bild!

  4. Nu ger du mig lite helgkänsla också, tack för det! Måste berömma ert kök i Drömmen – så olikt alla andra jag sett. Stor eloge till dig som varit så kreativ och skapat något eget som passar i ert hus. Inspirerande.

  5. Hahha, kolla inte på Criminal minds eller nått nu då, bara glada filmer 😉
    Såg en ganska rolig som heter Hallå Hallå, lagom lätt när man är ensam om maken är borta.
    Kramar Åsa

  6. Dina bilder alltså! Gillar denna extra mycket, så härlig.
    Kommenterar sällan här men jag måste säga att du bjuder på så himla mycket inspiration, tusen tack för det. Tyvärr har jag inte fått någon egen kreativ och konstnärlig ådra alls så jag suger i mig dina idéer och lösningar som en svamp! 🙂 Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg