Att ha haft världens lugnaste fredag.

 

AT2B7762
 
 
 

Åh jisses vilken lugn och skön fredag vi har haft, Buse och jag.

Vi (han) sov ganska länge, åt frukost och bestämde oss sen för att gå ut och plocka lite svamp och se på skogen ett litet tag.

 
 
 

AT2B7774

 
 
 

Vi trampade genom mjuk mossa och barr och löv som fallit, redan.

 
 
 

AT2B7793

 
 

AT2B7785

 
 
 

Och så pausade vi lite då och då. Det måste man göra. Och så fångade vi Gargamel med koppel och la honom i en skål (eller så var vi Gargamel och fångade smurfar? Aningen oklart det där). Kul hade vi iallafall.

 
 
 

AT2B7794

 
 
 

Och se där!

Kantareller! Och inte bara en den här gången, utan flera. I riktigt bra storlek också!

 
 
 

AT2B7809

 
 
 

Buse var mycket nöjd över svampfynden och bar dom som blommor genom hela huset. Få jau äta dom? frågade han och sniffade på dom. Men nej. Inget äta innan de blivit stekta.

Och lagom till vi var hemma plingade telefonen om att jag hade ett paket att hämta på det lokala utlämningsstället. Åh! Jag visste precis vad det var. Något jag verkligen längtat efter.

 
 
 

AT2B7818

 
 
 

Ett trädgårdsslangs-set från Garden Glory!

Ett sånt har jag velat ha hur länge som helst, men i Lutande Huset har det inte varit lönt – där har vi utkastaren inne i tvättstugan, typ, så där skulle allt det vackra gömmas. Men här! Här kommer den sitta som en smäck mot husväggen. Så vi passade på när Onödigt Snyggt hade sin kampanj för någon vecka sen, och hon var snäll nog att hålla på leveransen tills jag var här.

 
 
 

AT2B7826

 
 
 

Jag valde det guldiga fästet, med en vit slang. Toktjusigt!

 
 
 

AT2B7825

 
 

AT2B7833

 
 
 

Och nu ska jag ut och borra upp det, så snart regnet lättat.

Nyss var det ett helt galet oväder här, galet. Ni vet hur man brukar säga att det åskar så det skallrar i rutorna? Jag tror aldrig jag har varit med om att rutorna faktiskt skakar – förrän nu. Det var riktigt otäckt. Det kändes som om åskan låg taket och mullrade och jag fick hålla mig från att ringa till grannen och fråga om det verkligen skulle vara såhär.

Men nu har det lugnat sig, solen börjar titta fram och vi har en fredagskväll framför oss. Den lilla svampletaren och jag.

 
 

slut

12 kommentarer till “Att ha haft världens lugnaste fredag.

  1. Hej! Fantastiskt mysig blogg. Måste dock få lämna kritik gällande en sak. Har lagt märke till att varje gång du hänvisar till något du köpt på rea/kampanj, så är det antingen inte nedsatt pris längre eller så är varan slut. Hade varit betydligt roligare om läsarna kunde få lite tips istället för att upptäcka vilka erbjudande de gått miste om. Förstår ju att det inte alltid går, men ett litet önskemål bara.. Som sagt, för övrigt en väldigt charmig blogg.

    1. Men det är så himla svårt det där. Jag försöker tipsa på Instagram så ofta jag kan, men om jag skriver om rabatter och så här inne för ofta så får jag skitmycket kritik för det. Då blir det för mycket. Och ibland tar saker slut innan jag skrivit om dom, eller efter. Och ibland är kampanjen slut när det hamnar på bloggen, för att jag inte slängt upp det på en gång. Och skulle jag skriva om alla erbjudande jag ser och tycker är bra så skulle det typ BARA bli sånt. Ibland har jag ju koder som bara är för er, som ingen annan har. Och är det nåt man väldigt gärna vill ha så kan man fråga om jag inte kan ordna ett erbjudande – det brukar alltid gå. Men jag vill liksom inte att bloggen bara ska handla om de kampanjer och erbjudanden som finns ute, det blir så fel. Mitt tips är att hålla kolla på Instagram, de flesta företag lägger ut sina kampanjer där. Och jag finns på @attvaranagonsfru 🙂 Hoppas du förstår vad jag menar.

      1. Jag förstår absolut och kommer att lägga till dig på insta med:) Tack för svar! Fortsätt njut av Drömmen! Härligt att inspireras av er familjelycka!

  2. Så fantastiskt roligt att följa Drömmen! Jag har haft en dröm länge om en liten stuga/torp nånstans, får väl se om det blir verklighet nån gång…
    Mysigt med skogspromenad med söta svampplockaren. Ha en fin helg, kram Suss

  3. Gud så fint Drömmen har blivit!! Ni har varit superduktiga….vatit hur kul som helst att följa er. Gott med kantareller….när man själv plockat dem kramizz och ha en jätteskön helg i Drömmen/ Laila

  4. Fantastiska bilder som alltid! Förstår att ni kallar det drömmen 🙂
    Buse har alltid fina och roliga kläder, har du tips på några bra sidor som säljer bra (coola) kläder och skor? Kram

  5. Allting blir fantastiskt och du verkar vara en person som är värd vartenda dugg, men att läsa din blogg du är verkligen att följa ”how the other half lives”. Men det är i alla fall härligt när rikedomen hamnar hos en trevlig person.

  6. Vilka härliga bilder! Underbara. Längtar ju lite till skogspromenader bland färgglada löv när jag ser detta och sedan in och värma sig med varm choklad.
    Och vilken häftig vattenslang må jag säga:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg