Att åka till Stockholm med den här vackra.

 

AT2B2101

 
 

AT2B2132

 
 
 

Idag flyger jag till Stockholm med Banditen.

Det är en stor dag för henne, första gången hon flyger sen olyckan, och vi vet väl inte riktigt hur det kommer att gå. Men det är ju mest landningen som borde bli bökig, annars tror jag att det kommer att gå fint – hela mitt hjärta önskar att det blir en riktigt bra upplevelse för henne och att hon inte får allt för ont.

Vi ska träffa Petra en liten sväng, sen ska vi på skördefest/bloggträff och tillslut åker vi hem igen, ikväll. Och det ska bli så roligt att få spendera en dag i huvudstaden med de där två underbara kvinnorna. Bilderna ovan tog jag i somras, och jag minns den där sommarkvällen som om det vore igår. Varmt och med bärnstensljus och med sjön som svalkade fötterna. När jag ser dom blir det lite extra tydligt. Att sommaren är slut nu.

Men iallafall. Stockholm! Håll tummarna för henne, att det går bra. Gudarna vet att jag gör det.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att åka till Stockholm med den här vackra.

 1. Jag ska hålla båda mina tummar, och hoppas ni får en finfin dag tillsammans. Stockholm bjuder på sol och sisådär +18 grader idag 🙂

 2. Emma – jag tror du är världens snällaste tös! Er vänskap berör verkligen! Hoppas hoppas ni får en helt underbar dag! ❤️

 3. Håller tummar och tår att resan går bra, att ni alla får en fantastisk dag och ser fram emot era inlägg. Är helt fast på bloggarna här på denna portal, ni är öppna och inspirerande, vackra och har så god smak. Tack, tack, tack och oj vad glad jag är att jag hittat denna källa till inspiration och glädje.
  Kram Pernilla

 4. Önskar er en underbar dag med minimal smärta för Banditen ( nog den vackraste kvinna jag vet btw). Kram!

 5. Kommer Banditen också på bloggträffen. Ajaj, jag ångrar mer och mer att jag inte såg till att ta ledigt så jag kunde åka… Hoppas ni har det bra och att flygresan funkar!

 6. Nu ser jag att jag var lite veckovill här, för mig är det helg idag eftersom jag är ledig men tydligen är det onsdag och bloggträffen var ju inte förrän på lördag 🙂 He he

 7. Håller galet mycket tummarna, både för att det går bra och för att ni har megaskoj!! 😀

 8. Hoppas ni haft en bra dag.
  Undrar lite över klänningen/linnet på fotot, eller är det måhända en baddräkt? Skulle gärna ha någon lite längre baddräkt med ben, så därför är jag nyfiken. 🙂

   1. Aha, jag var ute efter en baddräkt som inte är så mycket ”baddräkt”. Eftersom fotot var taget vid en sjö tänkte jag det kunde vara värt ett försök. Tack ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *