Att ge sig iväg!

 

AT2B8421

 
 
 

Ooooooo. Nu är det dags! Toscana!

Jag är pirrig som en fjortis i magen, och har packat handbagaget fullt med böcker. Jag flyger ju själv ner, alla andra kommer via Stockholm, så i brist på sällskap planerar jag att läsa. Man tar ju inte sig tid till det lika ofta längre.

Ho-hooo det ska bli så spännande!

 
 
 

AT2B8424

 
 
 

Men jag kommer sakna familjen.

Jag är inne i en extrem familje-kokong nu och saknar dom som en tokig om vi av någon anledning är ifrån varann. Men det är ju bara några dagar, så vi överlever. Men ändå. Saknaden finns där. Men jag kommer få se så mycket roliga saker och träffa så många nya människor att det kommer bli toppen, det här.

 Ja, kanske hörs vi ikväll? Jag hoppas det. När jag är framme och wifi fungerar hoppas jag kunna kika in här igen och säga hej hej! och berätta vad vi gjort hittills. Men först väntar det några timmars resande, en bok och fjärilspirret i magen.

Wohoo! Toscana.

 
 

slut

9 kommentarer till “Att ge sig iväg!

  1. Härligt! Att resa, att ha en lugn stund på planet och att landa i Toscana. Landskapet där är underbart, överallt och åt alla håll. Jag ser fram emot fina bilder här, som alltid.

  2. Föstår och känner igen den där saknaden..värst på kvällarna för mig.
    Kanske du inte heller gillar e-böcker? Vill ändå passa på att slå ett slag för dem, suveräna att läsa på smartphonen, ipaden, datorn när man reser☺️
    Jag vill också passa på att tacka dig för att du alltid är så snäll och tar dig tid att svara på frågor. Det har betytt jättemycket för mig speciellt på sistone då jag blivit ganska tilltufsad – även i den här världen.
    Kram Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg