Att boa in sig i ett täcke och lyssna på hösten.

 

 

AT2B9982

 
 

AT2B9981

 
 
 

Häromdagen var himlen röd och luften ljummen. Det är lite svårt att tro nu när det är mest grått ute och vinden tar i runt Lutande Huset och liksom pressar sig in genom fönsterspringor och golvsprickor.

Så jag och Buse har tagit en tidig kväll; sitter i sängen inlindade i ett duntäcke och ser på Frost och äter apelsinklyftor så att det doftar i hela rummet, medan mannen skriver på nån projektplan och kokar kaffe ute i köket. Vad det blåser! ropar jag, och han håller med.

Vi har vardagskväll och det är halv storm och Lutande Huset är ett virrvarr av apelsin och kaffe och två salukisar som försöker få plats under samma täcke.

Måndag.

 
 

slut

11 kommentarer till “Att boa in sig i ett täcke och lyssna på hösten.

  1. Huu ja…idag blåser det minsann! Och är kallt…. Och i helgen var vi i trädgården hela helgen och njöt av sensommarväder. Tja, hösten är väl här helt enkelt!
    Kram Jennica

  2. Älskar det vackra ljuset på första bilden, helt underbart! Myspysigt låter det som att ni har, för övrigt… 😉

  3. Mysigt!

    Har inte sett Frost men köpt den via jultidningsförsäljare, tyckte att det var en bra sak att införskaffa, både för mig själv och för alla barn som hälsar på. Ser fram mot att sitta inlindad i ett duntäcke och titta på den.

    Härliga bilder, känns verkligen tidig höst/sensommar.

  4. Det ändrar sig snabbt. Här är det nästan minusgrader på morgonen men när solen är framme mitt på dagen så är det varmt och skönt. Det biter härligt i kinderna när jag cyklar på morgonen. Kram Annika

  5. Som whippetägare kunde jag inte låta bli att kommentera dina vackra bilder som du målar med både ord och kamera. Tacksam över att ha hittat till din blogg via tidningen Vinthunden. Tycker mycket om den känsla och längtan dina inlägg skapar hos mig som mamma och matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg