Att ha fått världens bästa fredagspresent.

 
 

AT2B0335

 
 
 

Ååååå idag kom mannen hem med världens bästa fredagspresent! En juicepress! Något jag velat ha hur länge som helst men liksom aldrig fått tummen ur att köpa. Och så kommer han hem med en, och två kassar frukt att pressa.

Han är typ den bästa som finns.

 
 
 

AT2B0337

 
 
 

Så nu har vi alla apelsinmustasch och skvalpar när vi går.

 
 
 

AT2B0334

 
 
 

Annars är det mest såhär. Fredagsfeeling i tossor (ni har sett dom innan, från Beach House), bara ben och mängder av apelsiner.

Nu startar helgen, fina ni. Äntligen.

 
 

slut

12 kommentarer till “Att ha fått världens bästa fredagspresent.

  1. Gissar att det är samma som en råsaftcentrifug, typ… De är grymma! Gör alla möjliga juicer i min, både frukt -och grönsaksbaserade 🙂

    1. Jag rekommenderar kemtvätt ha ha, eller det svagaste programmet på tvättmaskinen. Jag råkade köra en i 90, det var inte så lyckat.

      1. Åh, kommer ihåg en gång på 80-talet när min mamma råkade få med min nya ljusblå lammullströja från Benetton i 90-graders tvätten. Den blev tät och go i kvaliteten, men nja, knappt min storlek längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg