Att planera kalas.

 
 

AT2B9979

 
 
 

I den här familjen vankas det snart kalas och det planeras för fullt. Buse fyller ju år och ska firas för fulla muggar och i år kunde han välja mellan kalas i Lutande Huset eller kalas i Drömmen. Han valde det senare. Så det vankas med andra ord Drömmen-kalas, och även om det begränsar vilka som kan komma så tror jag att det kan bli en riktigt fin dag för Buse i vilket fall.

Så nu är det alltså festplanering på gång och det finns ju få saker som är så roliga som att klura ut vad som kan tänkas överraska en Buse och göra hans dag. I år blir det nog som förra året att jag helt enkelt kör catering för att spara tid och energi – god mat som redan är färdig är en otrolig lyx och vi kan lägga den tiden på att leka med Buse istället för att stressa ihjäl oss för att allt ska bli bra och klart. Kanske kör vi ett tema det här året nu när han är lite äldre, men framförallt ska det bli så himla fint att få vara samlade runt honom och glädjas.

Så här hemma planeras det kalas, hösten har varit här idag och jag kommer på mig själv med att längta efter kyla och murrigare väder. Hösten kan få komma nu, på riktigt.

 
 

slut

10 kommentarer till “Att planera kalas.

  1. Tips på catering! Pastasallad med ostar o skinkor o grejer till från pecorino i Osby, mitt emot fröjd! Supergott!!

  2. Riktigt härligt med kalas. Här hemma vill tjejerna inte ha kalas längre, de vill knappt skriva önskelistor varken till jul eller födelsedagar. Njut så länge det varar;-)
    Kram Jess/Annorlunda Underbara

  3. Och jag bara suckar över den kommande födelsedagen. På något sätt har vi nu nått dit jag inte ville nå. På önskelistan står nu allt som har med superhjältar, riddare och NINJA TURTLES!!!! Hur hamnade jag här?! Så vilket gör jag? Gör jag min son glad men går emot vad jag själv känner och tycker eller följer jag vad jag egentligen känner och tycker? Ja jösses det är inte alltid lätt att vara förälder.
    Får väl se om jag kan få syrran att fixa en mindblowing-tårta iaf.

  4. Och allt jag tar in här, är hur lång han blivit. Åh, vad roligt hans ska få i helgen, prinsen av mossa och skog! Ser fram mot bilder! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg