Att ha en lyckoamulett.

 
 

AT2B1083

 
 

AT2B1090

 
 

AT2B1110

 
 
 

Denna vackra amulett fick jag idag.

Ett lättburet smycke i smoke och rosé som får hänga runt min hals för att ge tur. Lite tur behövs alltid, inte sant? Och idag behövde jag den lite extra, och oavsett om det var av smyckets eller Fortunas hjälp så gick någonting precis så som jag ville – så tack för det.

Nu försöker jag fixa mat till kalaset och slå in paket så hemligt det bara går med en treåring i huset. På lördag är det kalas som ni vet och någon här hemma är lycklig trots feber och pratar ivrigt om att alla ska vara poliser och att vi ska äta tårta.

Det blir förhoppningsvis en lördag att minnas det där.

 

[ smycke från IOAKU ]

 
 

slut

18 kommentarer till “Att ha en lyckoamulett.

    1. Som jag skrivit innan. Den dagen jag blir gravid igen, om jag blir det, så lovar jag att berätta det för er när jag är redo och vill. Jag kan garantera att jag inte skulle ta det i ett kommentarsfält. Snälla, var lite försiktig med antaganden. Man vet aldrig.

    2. Jag förstår din kommentar, ett barn är en glädje, men jag har fått se hur det tär på någon som inte kan eller för den delen vill ha barn att få kommentaren ofta. Det är inte en fråga som jag anser att man ska kläcka ur sig hur som helst eftersom man inte vet vad personen som får frågan vill.
      Jag har ingen aning om Emmas inställning eller huruvida de försöker, jag har inte med det att göra och faktiskt inte du heller.
      Återigen jag förstår din kommentar, för barn är glädje och kärlek men nästa gång tänk dig för innan du ställer frågan till någon för den kan såra.

  1. Rackarns snyggt! Kalaset kommer att bli alldeles fantastiskt och Buse kommer att skina som en sol, du liksom bara fixar det, det har vi lärt oss här :). Men det är inte utan att jag småler åt tanken på er utstyrsel.. Den skall bli mycket spännande att se på bild – om du efteråt har lust att dela med dig. Simma lugnt!

  2. Å visste inte att det ger tur, superbra , älskar såna smycken med en liten mening. Jag har nyligt köpt just den där men med guldfärgad kedja för att ha på sonens bröllop, då kanske han också kan få lite tur hi hi(men det har han ju redan som hittat kärleken) Hoppas på bilder från poliskalaset. Ha en fin kväll. Kramar

  3. Va skönt att det gick som du önskade vad det än må vara.
    Alltså det där med temafest hade nog inte gott hem här men det låter otroligt roligt!
    Kram

  4. Å så fint halsband, ett sånt måste jag ge bort i födelsedagspresent till en viktig vän! Men vilken längd är det du har? 75 eller 100? Vilket är lagom? Kan du hjälpa veliga mig? Tack o Kram!

    1. Jag har 100 i denna och den hänger till mitten mellan naveln och bröstbenet typ. 75 är mer strax nedanför brösten. Så det beror lite på vad hon gillar? Jag skulle väl säga att 100 är lite mer avslappnat och 75 mer ”klätt”. Hoppas det hjälper 🙂 Kram

  5. Tack för hjälpen med längden på halsbandet! Nu hänger ett smycke runt halsen på mig och ett är på väg med posten till ett födelsedagsbarn. Håller tummarna för att hon ska bli lika nöjd som jag är (det blev 75+silver+smoke) 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg