Att ha två mycket glada flickor.

 
 

AT2B1231

 
 
 

Idag när jag kom hem hade månadens leverans från Vetzoo kommit (vi beställer alltid vår hundmat på nätet månadsvis, så himla skönt att slippa bära hem) och den här gången visste jag att två flickor skulle bli mycket, mycket nöjda. Jag hade nämligen stoppat ner lite andra saker mer än bara hundmat den här gången. Kände att det var dags för att ge de där två skönheterna lite extra uppmärksamhet.

 
 
 

AT2B1232

 
 
 

Minns ni?

Aktivitetsspelen från Nina Ottosson. Jag har skrivit om dom innan. Så himla, himla bra. Går oftast att justera svårighetsgraden på och framförallt är det kul att kunna göra något tillsammans. Även Buse tyckte att det var en höjdare och kom snabbt springande för att göra oss sällskap.

 
 
 

AT2B1248

 
 

AT2B1254

 
 
 

Tooka fick snabbt kläm på den här versionen av spelet. Vi har tre stycken andra sen innan och principen är ju densamma, bara lite olika i utförandet.

 
 
 

ninaottosson

 
 
 

Tant var också med, såklart, med sina flygplansöron (de blir så när hon koncentrerar sig). Buse pekade hjälpsamt ut och förklarade.

 
 
 

AT2B1263

 
 
 

Men det var inte nog med det!

Jag hade även köpt en extra stor påse av Det Godaste Tooka Vet. Alltså verkligen det godaste hon vet. Herregud vad hon pratar bara hon får syn på påsen.

 
 
 

AT2B1280

 
 

AT2B1283

 
 
 

Planet Pets torkade kycklingfiléer!

Båda mina flickor är ju extremt känsliga i magen och får oftast ingenting mer än bara sitt specialfoder (de går på Hills I/D) och därför heller inget godis. Men de här, de kan dom äta. Bara 100% naturliga ingredienser och inga konstiga tillsatser, och framförallt smakar tydligen de här filéerna som en liten bit av himlen. Så de är ett starkt tips om ni nu har en känslig hund (eller kräsen för den delen). Finns i lite olika utföranden här.

 
 
 

AT2B1277

 
 
 

Så jo.

Nu har jag två stycken hjärngympade, mycket belåtna flickor här hemma som ligger utslagna och förmodligen kommer sova lite extra gott inatt. Och det känns bra i mattehjärtat också, att få göra vissa dagar lite festligare än andra.

Men nu ska jag ta ett bad och vänta på att mannen ska komma hem med Frozen Yoghurt, och sen väntar uppladdning inför helgen. Bilder från dagen i Ystad kommer imorgon! Och objektivet? Åh. Kommer verkligen att älska det, det är kärlek redan nu.

 
 

slut

15 kommentarer till “Att ha två mycket glada flickor.

  1. testa att köra barf med flickorna om du vill ha bra magar och foder utan tillsatser 🙂 och extremt lyckliga hundar förstås!

        1. Barf är färskfoder dvs frysta ”korvar” med antingen enbart rått kött eller rått kött uppblandat med exempelvis grönsaker.

  2. Klänningen Emma? Säg inte att den är gammal. Men vad kul, de klarar av spelen, hade varit kul att beskåda hi hi Kvällskramar från ett storm/regnigt norrland

  3. När jag ser dina tjejer leka med det spelet så längtar jag nästan ihjäl mig efter min älskade Titti. Hon tyckte det var superkul att lyfta de där pluttarna för att leta godis och hon lärde sig så snabbt. Däremot hennes dotter, som inte är riktigt lika begåvad som hennes mamma var, stod på den tiden bredvid och väntade tills Titti hade lyft en pinne och snappade att sig godiset.

    Kram Linda

  4. Underbart! Vi har ett spel från Nia Ottosson och Lykke älskar det. Ler när jag ser dina hundars favoritgodis, samma gäller här. Perfekt för hennes känsliga mage. Barf har jag aldrig hör om, måste kolla upp det. Vi har kört Four Friends, jättebra foder. Men har nu tillfälligt ett veterinärfoder från Royal Canin. Ska kolla upp sidan och kanske beställa ett spel till Lykke, det är ju snart både hennes 2års dag och jul:)
    Kram Maria

  5. Åh, vår hund älskar också de där torkade kycklingbitarna..Även de lite mindre tonfiskbitarna funkar, luktar pyton men lite får man väl stå ut med 😉

  6. Vilken kul grej! Har jag aldrig sett…..å andra sidan har jag inga hundar så jag har ju inte letat heller…. 🙂 Men roligt att kunna göra något lite extra även för flickorna!
    Kram Jennica

  7. Har du provat Orijens hundgodis på dina hundar? Det är lufttorkat kött av olika slag i porösa bitar som går att dela eller smula på maten om man vill så. De ska vara väldigt snälla mot magen och är gjorda av ”snälla grejer”.

    Min brors knashund som jag ofta passar får Orijengodis ibland (hon fick INGET godis eller något annat än sin mat innan hon var över 6 månader) å det enda ”dumma” med detta godis är att det ibland är lite fööör gott, hjärnan stänger av och hon glömmer alla saker hon kan eller ska göra. Å anka är tydligen den allra godaste varianten.

  8. Min lilla voffe, har efter efter mkt om och men, med giardia behandling, antibiotika behandlingar stressmage etc äntligen börjat få en mage som ligger på mitten av skalan, känslig mage- järnmage(som klarar allt). Det som har fått hans mage att bli bättre var probiotika (synbiotic D-C och prokolin +) efter två dagar märktes en markant skillnad. Han går på en diet halv barf och halv orijeen hundfoder + att han är intolerant mot kyckling. Tog mig en lång tid att få honom på en diet som funkande. Som sagt , det som har gjort mest skillnad är probiotikan. Var skeptisk men var villig att prova för det andra alternativen var steroider livet ut med diagnosen IBS.

  9. Vilka fina flickor du har! <3 Bra tips där med aktiveringsleksakerna, det kanske jag skulle ta och kika på till min fyrbening Emil..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg