Att ha kalasat med en Buse, del 1.

 
 

AT2B1566
 
 
 

Söndag, dagen efter ett hejdundrande kalas, och jag ligger utslagen på Drömmens soffa med feber och nyser så mycket att det känns som om ansiktet ska lossna. Jag veeeet – så himla onödigt att bli sjuk! Men Buse var ju sjuk tidigare i veckans och hans baciller kan jag bannemig aldrig värja mig mot, så redan igår kom det krypande och när alla hade gått hem slog febern till rejält. Men, men. Det går över.

Gårdagen då?

Jo, vi startade med att tillslut gå upp och väcka Buse med sång och paket. Han var mycket yrvaken, stackaren, satt och svajade med håret på ända och blinkade mot oss. Men efter att det sjunkit in att det var hans födelsedag och att han fick öppna paket så vaknade han till liv och slet med glädje upp kartong efter kartong.

På bilden sitter han nyvaken i köket och leker med en av sina presenter; en kaffemaskin.

 
 
 

AT2B1569

 
 

AT2B1573

 
 
 

Sen skulle det pyntas, såklart!

Eftersom jag knappast kunde transportera uppblåsta heliumballonger från Malmö till Drömmen så gjorde vi så den här gången att vi köpte en heliumtank istället och blåste upp dom på plats. Blåa och vita ballonger, såklart. Polisballonger.

(Och jag har numera full respekt för de som arbetar i ballongfabriker och gör knutar på ballonger hela dagarna. Fy tusan vad fingrarna sved efter ett tag).

 
 
 

AT2B1580

 
 

AT2B1582

 
 

AT2B1588

 
 
 

Buse var mycket, mycket pepp. Ballonger är det bästa i hela världen.

 
 
 

AT2B1617

 
 
 

Sen skulle vi byta om!

Buse var fullkomligt bedårande med polisjacka, liten hatt, handfängsel och walkietalkie. Och visselpipa, inte att förglömma.

 
 
 

poliskalas

 
 
 

Jag var… eh… inte lika bedårande. Detta var dock det minst strippiga jag kunde uppbringa. Jag skippade som sagt lackkjol och gick istället på skjorta och skinnbyxor, tillsammans med mycket fancy accessoarer.

Jag kände mig fortfarande väldigt kinky ska ni veta.

 
 
 

AT2B1645

 
 
 

Mannen då?

 
 
 

AT2B1648

 
 
 

Jodå, samma där. Mycket, mycket tjusig. Fick mig att börja leta efter sedlarna.

Och det var alltså del ett. Fortsättning följer! Ska bara trycka i mig lite alvedon och plocka i kaoset först. Och sen ska vi ju köra tillbaka också. Men snart kikar jag in igen, förhoppningsvis lite piggare och med mängder av bilder kvar att visa.

 
 

slut

17 kommentarer till “Att ha kalasat med en Buse, del 1.

  1. God morgon!
    Underbar utstyrsel på er alla tre! Känner igen det där med att vuxenpoliskläderna kanske inte riktigt har det barnkalastema man tänkt sig:-) Men ni blev ju riktigt tjusiga poliser! Småland kan känna sig tryggare:-) Jag tror inte jag visar dem för sonen för då kanske han ändrar sitt kalastema från riddare till polis.
    Krya på dig!
    Hälsning från ett för dagen genomgrått Skåne
    /Anna

  2. Hahaha.. Jag dör! Kinky, var ordet. Och mannen får mig osökt att tänka på Village People! ;). Men hur kul som helst förstås – både för Buse och er :). Krya på dig nu! (Tips inför nästa kalas vad gäller ballonger: tror det finns små plastmojänger man liksom trär in ”ballongsnutten” i då man blåst upp den, så att man slipper knytandet).

  3. Coolt, vilka härliga föräldrar ni verkar vara, som verkligen går all-in när det ska kalasas.
    Applåder för det :).

    En heliumtank vill jag också ha!!! Fasiken så kul till tjejmiddagarna :))
    Ha en skön söndag och ta hand om dig nu så du blir frisk fort!
    Kram Ulrica

  4. Underbart!! Han är ju så bedårande i den klädseln!! Och du ser ju hur häftig ut som helst!! Krya på dig!! Kram Lisa S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg