Att premiärelda!

 
 

AT2B2212

 
 
 

Jamen titta! Tänt var’e här!

Ääääntligen, tycks flickorna tycka och sitter otåligt framför brasan och sneglar bak på mig med jämna mellanrum som för att säga herregud blir det inte varmt snart?!

Och jo. Snart blir det varmt.

Ikväll plockar jag lite här i Drömmen inför morgondagens fotografering, annars ska jag och Buse mest se på film och hålla liv i elden och se fram emot att få känna exakt hur varmt här blir när den får bränna trä efter trä.

En brasa, alltså. Få saker ger sån glödande guldkant på en vardag.

 
 
 

slut

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att premiärelda!

 1. Jag säger bara så här: möt min sambo, Hobbypyromanen. Finns inget bättre än att elda om du frågar honom 😀 Mysigt så det förslår med en brasa, det medger jag! 😉

 2. det här vet du kanske redan men om inte…. Jag älskar också att elda utav bara h- vete. Ja det vet du kanske inte. Men i alla fall. Efter ett tag börjar det lukta. Speciellt i nya spisar. Don’t worry! Det är bara lim å sånna grejer som bränner av lite. Ingen fara alls. Luktar bara de första gångerna man eldar och ja kanske senare om man verkligen proppar den full med ved. Har testat.
  Lycka till!

 3. Åh, vad härligt med en kamin! Det hade jag också velat ha, men det funkar inte riktigt hos mig. Men det ger ju en sådan härlig värme!
  Kram Jennica

 4. Ser helt underbart ut, sååå mysigt! Är så avis på alla som har kaminer och öppna spisar 🙁 Får väl ta och sätta mig i skräddare här i soffan med ett stearinljus i knät och låtsas..

  Fast levande ljus är bra mysigt det med och tänder man många så värmer det riktigt gott tillslut 🙂
  Lite chock att komma hem till detta iskalla med regnrusk när jag tillbringat fyra dagar i ett soligt somrigt New York precis.
  Men hösten är vacker, och ger ro..

  Fortsatt fin kväll,
  kram Catta

 5. Eld är otroligt rogivande för själen. Eldade så hårt i vår gamla gjutjärnskamin att sotarn fick säga till mig att ta varva ner med vedpinnarna. Nu har vi en lite mer modern kamin med jämnare humör, en i samma modell som er, fast med rostfritt istället för er täljsten. Ursnygg och lätteldad!

 6. Hej!
  Så underbart fint ni har det i drömmen, det är verkligen ett passande namn 🙂
  Undrar vart du köpt/hittat trälådorna med hjul på?
  Tack för din fina blogg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *