Att ta igen det nästa helg.

 
 

AT2B2328

 
 
 

Nej, det blev ju inte Drömmen den här helgen.

Vi ska dit nu i helgen och sen helgen därpå, så det hade blivit lite för lite tid över till sånt vi måste hinna med om vi hade kört upp i fredags också. Men åh, det fattas oss att inte vara där. Drömmen har ju blivit en slags oas, ett lugn att samlas i.

Något vi skapat tillsammans och nu njuter av, varje gång.

 
 
 

AT2B2327

 
 

AT2B2325

 
 

AT2B0632

 
 
 

Jag älskar det där huset och som ni vet så längtar jag efter att få svepa in det i jul – min mamma är lika julgalen hon och lovar att hålla mig sällskap i hysterin och jakten på julstjärnor, pynt och det här årets tillskott till julgranskulesamlandet – jag har ju samlat kulor i flera år, men det här året har vi chans att ha en riiiiktigt stor grann och då behövs det nog lite extra utöver det vanliga komplementet. Och så är jag sugen på att pyssla, så det kommer nog bli en del DIY här inne när det närmar sig och jag har redan idéer på saker jag vill göra. Det blir till att ladda limpistolen med andra ord. Åh, jag blir tokig bara av att tänka på det!

Men Drömmen, ja. Det tar vi igen nästa helg, kombinerat med övernattning hos mamma också (det var så längesen vi var där, senaste tiden har ju hon och Sockervadds-Göran kommit till oss). Då fyller vi på med det vi fattas.

Nu ska jag avsluta den här måndagen med té, varma baguetter och ett hjärta som klappar av tacksamhet efter att ha haft besök av någon så, så, så saknad idag.

Finaste måndagen på länge blev det.

 
 

slut

10 kommentarer till “Att ta igen det nästa helg.

 1. Förstår att du längtar efter att julpynta er riktiga dröm!! Kommer bli hur fint som helst!! Själv längtar jag också efter att julpynta, nu när jag bor så mkt större och i hus!!! Kram Lisa S

 2. Jag är imponerad att ni åker dit så ofta. På fredag har vi ledigt och passar på att åka till vår stuga torsdag-söndag, nu har vi inte varit där sedan mitten av augusti! Fredag kvällar är man ju lite trött och de flesta helger har killarna någon träning, så då känns det skönt att vara hemma.

 3. Bilden med handen (mano cornuta) finns den att köpa någonstans? Dyr?
  Har sett den några gånger nu på din blogg så nu måste jag bara få veta 🙂

  1. Det är Hannahs bild! Finns på Love Warriors, jag tror dock inte den går att köpa separat, den är en del av deras moodboard (som också säljs).

 4. I år längtar jag för första gången i hela mitt liv efter jul! Vet inte om det beror på att min kollega redan för en månad sedan började räkna ner till julafton på tavlan i lunchrummet eller om det är för att barnen blivit ytterligare ett år äldre och kan vara med på ett helt annat sätt.

  Den har smugit sig på lite grann mer för varje år som gått sen första barnet föddes, men i år är den verkligen där. Längtan med pirret i magen, sug efter att få klä granen med barnen och att baka lussebullar med mjöliga små händer.

  Men idag, då stryker jag ömtsint undan en lång lugg från en liten och serverar nypon och blåbärssoppa ur ett sugrör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg