Att köra på fotouppdrag.

 
 
AT2B4531
 
 
 

Oooooh. Idag har jag ett roligt uppdrag. Jag ska fota julsaker.

Jamen ni förstår ju! Typ det bästa uppdraget jag kan få just nu, när jag är extremt hormon-julig och tjatar om den där förbannade julen i vart och vartannat inlägg. Men det är lite så det är just nu. Jag är inne på jul, helger och Drömmen. Särskilt när de går att kombinera.

Jag vill ha två-veckors-ledighet tillsammans med familjen och låsa in mig i Småland och sitta där och mysa bland pepparkakor, doftljus och fårfällar. Och så vill jag elda tills det immar på rutorna.

Exakt så.

 
 
 

AT2B4540

 
 

AT2B4580

 
 
 

Men, man måste ju jobba också.

Och då jobbar jag gärna med att fotografera julpynt hela dagarna om det är så. Det finns liksom värre saker att göra. Sen kan jag sitta i fåtöljen här hemma och äta lussebullar (jo jag har bakat 2 gånger) och redigera bilder och på så sätt förena nytta med nöje tills det faktiskt är helg igen och vi får åka till Småland. Jag har hört det ryktas att det finns en tidig julklapp till oss som väntar och är mycket pepp på vad detta kan vara, kan inte för mitt liv klura ut vad det är. Ho hooo, så spännande att det är svårt att hålla sig stilla.

Men iallafall! Onsdag, en dag innan Böddi ska få fixa alla mina gråa, och en dag för att fotografera julpynt. Det blir fint, det här.

Stickad poncho har jag hittat här, t-shirten från H&M, jeans gamla preggojeans och skor här.

 
 

slut

 

10 kommentarer till “Att köra på fotouppdrag.

  1. Vilken mysig tröja, känns faktiskt lite ”julig” nu när vi ändå är inne på det temat… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg