Att ha blivit höst-tjusig.

 
 

boddi

 
 
 

Idag hade jag äntligen tid hos Böddi!

Äntligen. Jag hade så mycket gråa hår (som dessutom alltid envisas med att stå rakt upp från skallen som ilskna små spröt) och jag behövde ny färg för att matta ner det där röd-gula som mitt eget hår alltid drar mot vad vi än gör. Och så behövde jag tid med den finaste frisörislänning som finns.

Så, sådär såg jag ut när jag kom dit. Som ovan.

(På mig har jag en gammal kavaj, preggojeans och den blus som jag känner mig absolut finast i just nu – en underbar sak med snäckhängen och ljuvlig passform, den har jag hittat här och jag älskar den).

 
 
 

AT2B5009

 
 

AT2B5019

 
 
 

Och tadaaaa!

Välmående, glansigt, espresso-färgat hår med bara aningens rött i och med friska toppar. Som en utandning, ungefär. Det här preggot är mycket, mycket nöjd.

Och nu? Kan ni gissa var vi är nu?

Japp. I Drömmen. Vi packade bilen full med mer pynt och körde upp, och nu sitter jag här och försöker få eld i brasan och myser så mycket att jag har lite gåshud. Mannen får pendla tillbaka imorgon bitti igen, men det var det värt kände vi. För en bonuskväll tillsammans här uppe. Och! Världens absolut vackraste tidiga julklapp stod här och väntade i tamburen när vi kom! Min älskade pappa vet hur man gör det.

Men den får ni se imorgon, för nu är det för mörkt för att fota och jag behöver baguetter med skagenröra och stinkost.

Allt är precis som det ska vara.

 
 

slut

11 kommentarer till “Att ha blivit höst-tjusig.

  1. Känner igen känslan, då när man låtit det går liiite för långt, då är det jobbigt!

    Härligt att ni är i drömmen igen, då kommer det garanterat mycket mysiga bilder och säkerligen med lite julinslag?

    Kram

  2. Så fin du blev i håret. Ja dom där rackarns gråa dom kommer och lever precis som du vill.
    Jag blev ju grymt nyfiken på den tidiga julklappen. Men jag får försöka ge mig till tåls, sova mig igenom nyfikenheten och hoppas på rapport tidigt imorgon 🙂
    Kram

  3. Supersnyggt blev det. Men jag undrar vad som hände med ditt Rapunzel-hår? Du satte i det och blev klippt, men om jag minns rätt så tog du ut det ganska snabbt (inför Italien?) och kunde sedan sätta i det när du ville, men har du gjort det någon gång?
    Kram Kram

    1. Hej! Jag hadedet isatt i Italien och ända fram till bröllopet vi var på ungefär. Mitt hårreagerade så mycketpå graviditetshormonerna att jag ville låta det vila från allt. Två gånger hittills har jag satt i håret igen, funkar fint 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg