Att ha något så sjukt oglammigt i polisongen.

 
 

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 15.25.24 copy

 
 
 

Ni kanske har sett att en av mina annonsörer är Mindoktor.se?

Det är en tjänst på nätet bestående av läkare som svarar på frågor och hjälper till i olika ärenden som inte alltid kräver ett besök hos vårdcentralen. En av tjänsterna är till exempel hudläkare på distans. Då registrerar man sig, tar en bild på ett födelsemärke som man vill kolla upp och laddar upp i tjänsten. En hudläkare kollar på det och berättar om det är ofarligt (vilket det tack och lov oftast är) eller om du bör uppsöka en specialist.

Tjänsten använder sig av läkare som redan arbetar på sjukhus runt om i landet. När de är lediga loggar dom in och börjar ta ärenden, inte svårare än så (allt sker under översikt av Socialstyrelsen och så såklart). De frågade om jag kunde tänka mig att testa tjänsten i samarbete med dom (alltså kostnadsfritt) och varför inte? Så jag funderade ett tag på vad jag skulle ta och skicka in för något att titta på. Jag har en del vanliga födelsemärken som jag redan visste var ofarliga, så de var ju ingen vits. Men så har jag något jäkligt märkligt i ena polisongen; en slags födelsemärke ser det ut som, men det fjällar liksom lite och småblöder ibland. Självklart har mannen redan tittat på det och avfärdat det som komplett ofarligt – men då han har arbetat något år på akuten och blivit skadad i det hänseendet att ”ingenting är någon fara såvida du inte är snudd på död” så tänkte jag att det där polisongmärket kunde vara en bra sak att skicka in.

Sagt och gjort; jag tog kort på mitt märke, laddade upp det i min profil på Mindoktor.se och inom en timme fick jag svar:

 
 

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 15.38.06 copy
 
 

Jaha.

Senil vårta, alltså. Glammigt. Där har jag nåt att skryta med.

Men nu vet jag iallafall det, ingen fara på torpet och jag och min senila vårta kan leva vidare i harmoni. För att läsa mer om Mindoktor och vad de kan hjälpa dig med klickar du HÄR.

Nu ska jag smälta detta ett litet tag.

 
 

slut

var tsCsId=17534275;

7 kommentarer till “Att ha något så sjukt oglammigt i polisongen.

  1. Hahhaha, va du är rolig. Jag hade ett par på ryggen 😉 Hamnade i samma mode som du 😀
    De liksom faller av tillslut och sen…efter en tid kommer det en ny.
    Tror du kan skrubba den med ngn grovkornig skrubb så faller de av så småningom.
    Kramar

  2. Senil vårta! =) Aldrig hört talas om det!

    Men sen blir jag lite fundersam. Jag har många leverfläckar som jag går och kollar till en gång om året ungefär (jag är blond och fräknig och bor på franska rivieran så det är därför jag går ganska ofta) och då så kollar läkaren med ett speciellt förstoringsglas på varje enskild leverfläck och det är då som dom verkligen ser om den är farligt eller inte, så då undrar jag hur dom här läkarna kan se det på en bild?
    Ja ja, jag kanske är lite för petig… =)

  3. Haha, jag fick en ”senil vårta” i högra polisongen när jag var gravid i försomras. Var till vårdcentralen och fick den borttagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg