Att ha en skugga genom rummen.

 

 

AT2B9198

 
 
 

Ja oj vad Spöket utvecklas.

Fortfarande är det nästan bara jag som gäller (de andra är ännu lite läskiga) och hon följer mig som en skugga genom rummen. En ovanligt glad skugga måste jag säga, hon har visat sig vara en väldigt glad hund som viftar på hela kroppen av lycka när hon ser en, och hon överöser mig med pussar med jämna mellanrum.

Extremt kärvänlig, med andra ord. Och det är ju en fantastiskt rolig upptäckt, att hitta kärvänlighet och glädje under det rädda.

 
 
 

AT2B9203

 
 

AT2B9199

 
 

AT2B9231

 
 
 

Och vi är redan väldigt fästa vid henne, såklart. Hur man man låta bli? Den där långa näsan och de stora ögonen och den långa, rangliga kroppen.

Men iallafall.

Ny vecka vilket innebär ny graviditetsvecka – nu är det vecka 20 och på torsdag väntar RUL vilket både jag och mannen är superspända på. Att få se så att allt är som det ska där inne, och därefter kanske få veta vem det är vi väntar på. Men det är ju några dagar kvar, och innan dess är veckan full av redigering efter fredagens fotografering, nya uppdrag samt saker som ska hinnas med innan julen.

Och många dagar av vår nya morgonrutin; att sitta under ett täcke i soffan och se på julkalendern med Buse och äta vörtbröd till frukost i skenet från levande ljus.

En rutin som gärna får pågå året ut.

I dagens lucka i Julkalendern kan du vinna vilket plagg du vill! Den finns HÄR.

 
 

flingan

27 kommentarer till “Att ha en skugga genom rummen.

  1. Vad underbart! Hon är ju för söt.
    Vad spännande med RUL!!
    Ha en finfin dag( önskar att jag kunde ta en sådan mjuk start på dagen med mina pojkar också men sitter redan på bussen på väg till jobbet):(

    Kramar Kristin

  2. håhå, kära lilla vännen! <3 hur går det ens att få någonting gjort med en sådan liten bedårande historia i hasorna? låter som en riktig toppenvecka! kram

  3. Men ni har ju fått världens finaste spöke! Så himla söt. Och det låter som ni har en väldigt trevlig tradition på morgonen. Så mysigt. Ha en fin dag. kram Annika

  4. En så underbar varelse, med så underbara ögon, där jag ser utvecklingen avspeglas i hennes ögon under dessa dagar på bilderna av henne hos Er. Du är en duktig matte, Emma och så varsam Buse verkar vara med henne. Underbart när en hund får komma till en familj där hon får blomma ut till sitt egna jag. Jag har blivit kär i ert lilla Spöke. Kramar från Ninni.

    Kram från Ninni.

  5. Ja verkligen ett sött litet spöke!!
    Kommer hon se ut som Tant & Tooka när hon blir stor eller är hon en annan modell? 🙂

    1. Hon är ju en helt annan ras än Tant och Tooka, men tillhör samma grupp. Så hon kommer se ut som hon gör nu 🙂 Hon är ju en vinthund så det slanka, långbenta, värdiga har hon (och personlighetsdragen) men storleksmässigt och pälsmässigt är hon inte lika.

  6. Åh, ”voffen” är ju för underbar!!! Och mattan likaså. Vill hemskt gärna få veta vart du köpt den eller vilket märke det är och om det är länge sedan du köpte den. Tomten blir tacksam för svar:)

  7. Alltså denna hund! Så magiskt söt! Ett tips är att följa @veganmage på instagram. Han tar underbara bilder på sin italienare Sul. =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg