Att vara i vecka 21.

 
 
AT2B9639
 
 
 

Och så går vi in i vecka 21 idag, kulan och jag.

Och det här är den senaste magbilden jag har – från i fredags när jag åkte till mitt förr-förra jobb för att mingla på deras julfest och fotografera. Det var James Bond-tema och då får man ju ta i lite, inte sant? Så jag fixade glammig frisyr med värmespolar och ålade ner mig i ett fantastiskt fotlångt paljettfodral (från Stylelevel) som jag tänkte skulle få fungera på nyår också.

Om jag fortfarande får plats i det då vill säga.

 
 
 

bond

 
 
 

En kimono från H&M (egentligen en del av en pyjamas tror jag, men det spelar ju ingen roll) och en massa pärlor och sen var det klart!

 
 
 

AT2B9675

 
 
 

Och sen spenderade jag kvällen här! Ja, inte bara jag utan sisådär 100 pers till. Och det var så himla roligt att få se alla igen; jag tycker så mycket om det där gänget.

Och vecka 21, ja. Hur det känns nu?

Samma lika, skulle jag säga. Fortfarande är det lite matigare saker som gäller, precis som förra veckan, och vecka för vecka så blir buffarna tydligare. Inga nya cravings – julmust, vörtbröd, skinka och stark senap hänger kvar tillsammans med clementiner, vatten och apelsinjuice. Kalciumbehovet verkar stillat för nu, för yoghurt och ost är inte alls lika förföriskt längre (förutom yoghurt till frukost – måste ha) som det var i början, och jag har inga nya krämpor att rapportera. Jag mår, helt enkelt, väldigt bra.

Och nu startar vi sista veckan innan julledigheten! Den sista sträckan.

Det blir bra det här.

DAGENS LUCKA står KyssJohanna för, så in och kika HÄR!

 
 

flingan

 

 

20 kommentarer till “Att vara i vecka 21.

  1. Du ser helt jäkla amazing ut! Jag har nu gått över till enbart gravidkläder och då blir glam-utbudet minst sagt begränsat… I dag är det dags för vårt stora RUL och jag är så jäkla nervös så jag håller på att gå sönder. Kön är liksom sekundärt – är helt livrädd för att något är fel (har noll anledning att tro det, men hjärnan lyssnar inte till logik just nu). Stor kram!

    1. Ett klädtips kan vara att prova plus-storlekarna istället. T.ex. kan du kolla på Zizzi eller helt enkelt på stora storlekar istället.
      Lycka till på RUL!

    1. Vet inte ännu. Det kan ju inte BM avgöra, så jag har blivit remitterad vidare, tror jag har ett besök i januari. Mest troligt är nog att jag kommer få snitt den här gången.

  2. Så fin bula och tjej! Här har jag börjat släppa alla nojor nu då h*n i magen sparkar på för fullt varje dag o magen äntligen ser ut som mer än en ”bulla”-mage 🙂 Skönt!

  3. Ja va-va-voom är det enda ord som passar! 😀 Vad mysigt att vara gravid och så fin. Får jag fråga om råd ang Kalklitir? Vilken färg kan passa en vindsvåning med lite ljusinsläpp som jag vill ska kännas varmt och mysigt. Inte vitt? Tror du sky eller sage? Jag har aldrig sett kalklitir live så jag tycker det är himla svårt. Tack! <3

    1. Oj vad svårt! Men jag tycker personligen att någon med mer pigment ger mer myskänsla, som San Saccaria eller Celadon Primo kanske? Fortfara ljusa, men mer mättade.

      1. Tack! Din blogg är förutom mysigast också den som bjuder på vackrast och personligast inredning tycker jag. 🙂

  4. Himla fin du är! Jag undrar lite angående dina spolar, är det jobbigt att använda dem i håret och tar det långt tid? Samt är det ett bra märke du använder som du skulle kunna rekommendera? Är väldigt sugen på att önska mig spolar i julklapp men vet att mitt tålamod för sådana saker inte alltid är det bästa 😉 Vill även tacka för en bra och mysig blogg – tycker alltid man kommer i så bra stämningen när man varit inne hos dig 🙂

    1. Hej! Jag har Remington och tycker att det är supersmidigt! Går mycket enklare än att locka hela håret själv med locktång. Jag rullar upp och sen får de svalna medan jag gör sminket, tar kanske 30 minuter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg