Att ha granen klädd.

 
 

AT2B0832

 
 
 

Och så var granen klädd!

I vitt i år igen, full med kulor jag samlat på mig sen år tillbaka och sånt som är nytt för den här gången. En frostig, isbeklädd gran med vita fjädrar som nästan snö på grenarna och tappar av glas som hänger tungt bland barren.

Tänk om man kunde få ha en julgran uppe året om.

 
 
 

AT2B0836

 
 

AT2B0838

 
 

AT2B0834

 
 

AT2B0754

 
 
 

Ja, så blev årets gran.

En ståtlig en med toppen nuddande vid taket och med tre ljusslingor för att räcka till. Jag stod på stege och klädde övre delen medan Buse hjälpte till med den undre och när vi sen tände den ooooo-ade han förtjust och gav betyget klart godkänd.

Nu är allt redo för julafton.

 
 

flingan

19 kommentarer till “Att ha granen klädd.

  1. Så fin och krispig 😛 Skillnad mot vår gran, den har Alla färger och barnens fina skapelser de gjort på dagis, tex pärlplattor och spindlar- och sen färgade ljusslingor för att den ska lysa extra vackert 🙂

  2. Så himla fin den blev!!! Vitt är alltid vitt, skirt, krispigt och stilfullt. Så ska min gran också se ut om några år. Just nu får jag ge vika för mina tonåringar som har den bestämda åsikten att om det inte finns röda kulor i granen så är det inte jul på riktigt. Hrmpf!
    Ha det fint i din dröm…

  3. Sagolik, som allt annat i Drömmen, och dina bilder är alltid så magiska. De i förra inlägget var helt makalöst vackra. Duktiga du.

    Kram

    1. Det allra mesta är flera år gammalt, förutom de stoooora kulorna och de diamantformade som är från Modesto 🙂

  4. superfint och mysigt! vi har disneygran i alla tänkbara färger som roar både bebbar och alla (4!!) katter!=/ =) vad är det för nan tjusig julgransfot…aldrig sett ngn dyl förrut. ha en fantastisk jul och hoppas ni får ett fabulöst nyår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg