Att utöka.

 
 

AT2B5664-2

 
 
 

Jo, det växer.

Snart i vecka i 25 och tiden går normalt igen; inte långsamt som sirap som i början – utan snabbt och flytande. Nu känner jag av honom varje dag; när jag är stilla är han där och buffar och slår volter, när jag rör på mig är han ofta stilla och sovande. Och jag samlar ingen vätska! *peppar peppar* Med Buse vid den här tiden hade jag hobbitfötter och såg inte klok ut ärligt talat, men den här gången är anklarna fortfarande synliga och jag har ännu inte behövt gå upp från storlek 37 i skor till 41. Ännu. Jag hoppas att det håller i sig.

(Sist var det ju typ sommar vid den här tiden, det gjorde säkert sitt).

 
 
 

AT2B5706-2

 
 
 

Och det börjar bli meckigare att klä sig.

Jag brukar inte köpa så mycket preggokläder utan mest skaffa några nederdelar för gravida och sen köpa vanliga kläder för överkroppen – bara någon storlek större. Jag har ett par t-shirts och bastoppar för preggos och några par jeans, men det absolut bästa basplagget enligt mig när man är gravid måste ändå vara en lång, svart, mjuk och stretchig klänning – helst med armar. Funkar till alla tillfällen och är framförallt så galet bekvämt. Den jag har på bilden är en ”vanlig” från Just Female (finns här) som jag hade som ickegravid och som funkade tills för ett tag sen, men sen blev den för liten (jag vågade inte utmana stretchigheten mer) och jag saknade den så mycket att jag helt sonika beställde en till – fast i två storlekar större. Så nu kan jag nog ha den ett bra tag till.

Men annars?

Jag mår utmärkt, aptiten är det som vanligt inget fel på (åh carbonara! varje dag och hela tiden) och där inne ligger en liten herre som varje dag låter mig veta att allt är bra och att livet leker.

Och det är den bästa känslan av dom alla.

 
 

flingan

16 kommentarer till “Att utöka.

  1. Jag har följt din blogg ända sen du var gravid med Buse och varje dag ser jag fram emot dina inlägg. Du skriver så levande och färgrikt, som i 3D fast i skrift. Jag är där, med er känns det som 😀 För mig har bebiståget gått men varför inte känna bebisdoft genom en blogg? 🙂 Ha en förträfflig helg önskar Isabell med en stor kram.

  2. Jag har inte brytt mig tidigare, men efter mina två egna graviditeter inser jag att jag tycker det är så oerhört fint att ha en gravidmage och du är inget undantag. Väldigt charmiga bilder och du lyckas alltid fånga känslan på nåt sätt, talangfullt. Det får mig att klappa mig själv på magen lite granna 🙂

    I alla fall, det är kul att ta del av din blogg för du använder ett målande språk. Det kombinerat med dina levande bilder skapar en behaglig känsla hos mig. Så jag fortsätter nog att läsa ett tag till 🙂

    Lycka till!

  3. Superbra tips! Håller med de andra, du är verkligen strålande fin i din gravidmage :D. Härligt att slippa samla vätska, kommer ihåg det där med att fotknölarna försvann, chocken alltså!

    En liten undran också: har du tips på några bra/sköna/snygga undisar för preggos?

    Kram och härlig helg!

  4. Älskar långklänningar men av ren vana brukar jag lägga undan dem när vintern kommer. Har du strumpbyxor eller något annat under för att hålla värmen?

    1. Ja ja 🙂 nu när vi har typ +8 ute så har jag vanliga tunna och en kofta, och så tjockare plus raggsockor när det är kallt.

  5. Hade också en gräddig, krämig pasta craving när jag var gravid med min grabb 🙂 och lite glass på det.

  6. Blev tipsad om din blogg av en kollega strax innan jag gick hem på föräldraledighet då hon anade att jag skulle bli rastlös av att gå hemma och vänta på min bebis. Så rätt hon hade, att vänta på ett nytt liv som ska födas och ingen vetskap om när mer än ett beräknat datum gjorde mig precis som hon trodde, rastlös. Kikade in på din blogg och från första ordet var jag fast, har nu läst din blogg i drygt 2 månader och facineras av dina kloka ord och fina bilder. Du verkar vara en väldigt klok kvinna. Håller med dig om att klänning var absolut skönast under graviditeten men vad ska man klä sig i nu när man ammar? Har du några tips på vad man kan ha på sig så att man känner sig vacker och snyggt klädd även om man ammar. Fortsätt njut av din graviditet jag saknar min när jag ser din fina mage. Dock njuter jag än mer av min fantastiske son som snart är 3 veckor gammal ❤️

    1. Åh så roligt! <3

      Omlottklänningar och blusar kom jag ihåg att jag hade mycket med Buse; det var enkelt att amma med. Och blusar med knappar. Men det är ingen rolig period, det är riktigt svårt att hitta saker som är både snygga och praktiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg